Ciucă: "PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani"

S.B.
Politică / 28 februarie

Ciucă: "PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani"

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că partidul a introdus şi a apărat cota unică, în ultimele două decenii. "Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece, informează news.ro.

Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv", a mai spus liderul liberalilor.

"PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani. Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece. Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv", a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.

Liderul liberalilor a adăugat că vrea ca toţi românii care muncesc "să nu fie înghenuncheaţi de taxe mari".

"Vrem ca românii care muncesc să nu fie îngenuncheaţi de taxe mari, iar companiile care produc un profit curat să nu fie penalizate dacă au reuşit pe piaţa liberă. România este mai competitivă cu cota unică. Doar aşa vom continua să atragem investitori care să contribuie la dezvoltarea României, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două decenii de dezvoltare", a completat el.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. N-am cuvinte pentru a-i mulțumi lui Ionuț Popescu! Lui i se datorează! În rest PNL e zero!

    1. AI rabdare sa treaca alegerile si vei vedea cum cota unica se transforma in impozit progresiv pe salarii mici, pe model romanesc, adica cu deduceri zero.

      Domnule CIUCA. INTREB. CARE PNL,cel pe care il conduceti dumneavoastra nu mai este PNL ci PDL, actualul .PDL este cel mai mare DUSMAN al ROMANILOR de RAND. Vorbiti de COTA UNICA:? TOTI dar TOTI acesti CIOCLII ai ROMANILOR,nu doresc IMPOZITARE PROGRESIVA intrucat nu la ROMANI se gandesc ei,ci,la AVERILE lor care daca ROMANIA ar fi un STAT de DREPT ar trbui ca toti CIOCLII sa fie la PUSCARIE IMBOGATITI din FURTURI si EXPLOATAREA ROMANILOR. Domnule GENERAL,nu va PATATI ONOAREA si DEMNITATEA de MILITAR sustinand acesti CIOCLI. Nu uitati domnule general ca 24 de ani,ROMANIA,a avut numai PRESEDINTI de DREAPTA care prin ACTIUNILE si INCTIUNILE lor,au PREDAT TARA STRAINILOR si au SARACIT ROMANII. RESTUL,sunt POVESTI.!

      Construirea capitalismului in mod ordonat, organizat prin bugetul public. Asa cum comunistii au eradicat proprietatea privata ca sa construiasca ei o societate perfecta, echitabila, libera de instinctul proprietatii, acum e ideologie contrara. Hai sa dam de la buget unor fractiuni din tara sau strainatate ca sa fie si la noi capitalismul reinstaurat odata! Intrebarea mea pt d general :marea masa a militarilor e multumita cu dezvoltarea asta politica pe care o propuneti?! Daca ramaneati un cadru militar, ati fi aplaudat favorizparea asta numai pt o patura subtire care de fapt e vocala si indrazneata, cere numai facilitapti de la guvern?! Ca daca ne arunca Iohanis spre razboi, ei trebuie sa apere proprietatile private, vilele si terenurile ingradite, padurile retrocedate (poate si gata taiate) si guvernul, parlamentul care emite numai legi pentru regulamentul de circulatie care sa faciliteze amenzile, primariile, CJ urile etc.

    PNL nu mai exista, punct.

    Unde mai este cota unica??

    1. Eu vad accentul generalului ca si o linie ideologica, ca in practica nici nu mai exista cota unica. Ministerul de finante totusi e la PNL, trebuie sa poata plati toate capusarile interne si externe. Imediat apare nota de plata pt neghiobiile Minaur, Rosia Montana, apoi se va pune problema pt Pfizer plus sunt inca zeci de procese in derulare intern si extern cu manageri demisi din companii de stat care cer despagubiri si toate salariile etc. E adevarat ca sunt rezultate ale guvernarilor anterioare dar afecteaza bugetul acum si pun in pericol PNRR, daca prezenta coalitie vrea sa mai guverneze.. Ca nu e totul sa stai la guvernare numai pt a favoriza un esantion de populatie folosind vehiculul buget de stat, ca asta vedem acum. Tara asta avea companii unitare bogate in resurse, fabrici, baraje, centrale gata construite, erau in puterea guvernelor : le au dat pe vorbe si pe nimica, e cauza directa a saraciei actuale. Asa ca nu pe moral sa vina aceste partide sa spuna :avem politica asta sa favorizam o patura sociala ca sa construim capitalismul de la bugetul Romaniei. Dar nu numai in tara.

    Nu ne doare gura sa declaram asta pana la alegeri. Dupa alegeri facem ce ne canta PSD.

    PNL nu mai exista! 

    1. Nu uitati ca a venit Banca Mondiala si a zis ca, dupa alegeri, toti saracii vor plati progresiv incepand cu 4000 lei brut, impozitul va fi de 20% nu de 10% cat este in prezent.

    Atat, ca in rest...

    Care PNL ? Astia inca mai viseaza...

    Dacă se desparte de PSD ii susținem. În cazul unirii cu PSD o sa votam cu AUR.

    Una e ce nu sunteti voi deacord... si alta e directiva de la FMI Banca Mondiala si UE!!!

    Joaca asta cu vorbele nu ajuta! 

    Sunt directive clare de activare de prin 2025-2026... sunt clare...negru pe alb...nu va mai victimizati... mai bine spuneti romanilor ce tre sa auda si de unde vin directivele... 

    s c c r e t 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb