Claudiu Năsui: "Au inventat o linie de venituri fictive ca să umfle veniturile din bugetul pentru 2024"

A.F.
Politică / 18 decembrie 2023

Claudiu Năsui

Claudiu Năsui

Au inventat o linie de venituri fictive ca să umfle veniturile din bugetul pentru 2024

Pentru prima dată în istoria României, bugetul va avea o linie de venituri complet fictivă adăugată doar ca să iasă veniturile şi deficitul bine, conform unei postări pe pagina de facebook a lui Cladiu Năsui.

Da, aţi citit corect. Nu e o exagerare.

Iată mai jos dovada cea mai clară că au măsluit bugetul ca să iasă cifrele.

Ca să înţelegeţi în ce hal de prost au făcut bugetul pe 2024, au inventat o linie nouă de venituri doar ca să facă loc la cheltuielile pe care tot ei le cresc.

Vă ziceam zilele trecute cum au politicienii interesul să umfle estimarea veniturilor pentru a face loc cheltuielilor în buget. Dacă se realizează sau nu acele venituri, nu e problema lor. E problema noastră. Ei doar vor da din umeri după care vor creşte împrumuturile şi vor mări taxele. Pentru ei, timpul trece, leafa merge în continuare.

De obicei această umflare se făcea din prognoze greşite. De exemplu prognozau "greşit" creşterea sau inflaţia şi de acolo apăreau miliarde în plus pe care le puteau aloca oriunde voiau ei.

Problema şi acolo e că ajungi cu nişte prognoze de râd şi curcile de tine. Aşa că ce s-au gândit să facă?

Au inventat o linie nouă în buget care se numeşte: "Venituri suplimentare încasate din digitalizare" şi au pus acolo o sumă colosală de 10.5 miliarde de lei.

O "sursă" de venituri care n-a existat niciodată şi nu e clar cum ar funcţiona. Impozitul pe profit, pe venit, taxa pe valoare adăugată, contribuţia pe X pe Y, toate sunt surse de bani pentru stat. Statul le ia de undeva. Intră nişte bani în trezorerie. Dar încasări din digitalizare ce sunt? Doar un nou mod de a minţi cu zâmbetul pe buze, menţionează postarea pe pagina de Facebook

Claudiu Năsui: "Au inventat o linie de venituri fictive ca să umfle veniturile din bugetul pentru 2024"

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Cred ca ROMANIA,este singurul STAT din lume in care a aparut o noua ocupatie si anume cea de CLEVETITOR care sa invrajbeasca romanii intre ei.Culmea este ca aceasta adevarata MESERIE,acopera toata viata politio-sociala.Cei mai mari CLEVETITORI, destabilizatori ai societatii noastre sunt cei din politica si in special cei din opozitie.Avand asigurat un trai mai mult decat decent pentru ei si familiile lor,cei din opozitie,arunca in spatiul public atatea minciuni pline de ura asupra celor care guverneaza incat cetatenii sunt derutati si chiar si atunci cand guvernantii doresc si chiar fac lucruri bune sunt prezentati de clevetitori drept niste habarnisti care nu se pricep la nimic. Sigur ca romanii care nu se lasa pacaliti de minciunile spuse de clevetitori au vazut ce pot cei din opozitie cand au fost la putere.Dau doua exemple dintre miile de clevetitori care atunci cand ei au guvernat,au batjocorit romanii si anume cei din USR si PNLul condus de ORBAN. Acum,in aceasta categorie au intrat si unii dintre actualii PNListi de la varful conducerii actuale care doresc sa rupa coalitia cu PSD si sa formeze iar o coalitie cu USR zic ei spre binele romanilor. Cred ca acestia ,se gandesc ca in China a izbucnit o alta BOALA apropiata de covid si deja fac provizii de SACI NEGRII. O alta categorie de CLEVETITORI si-a facut aparitia la comentatorii sportivi de la unele TELEVIZIUNI si unor ANAL-isti sportivi in special din cei care analizeaza fotbalul romanesc. Ca sa nu plictisesc,aseara,dupa meciul de fotbal SEPSI-CFR,comentatorul de la un post TV. mai avea putin si plangea de mila celor de la CLUJ din cauza unei linii trase cica eronat de cei din camera VAR. Omu (il inteleg) de acolo mananca paine ,intrucat postul este un sustinator al CFR. Cand echipa lui BECALI a fost FURATA vreo 3 campionate la rand cu ajutorul arbitrilor,in acel studiou erea NUNTA. Cu astfel de CLEVETITORI,ROMANIA,o sa ramana tot la COADA EUROPEI,iar CLEVETITORII ,vor avea BUZUNARELE pline. HALAL de CAPUL lor.!

    nu inteleg de ce ar fi fictiva categoria de venituri?

    guvernul a facut niste digitalizari, si acum are venituri de acolo. de exemplu, la camera de comert, sunt documente pe care le obtii on line (digital), certificatul constatator , costa 75 de lei sau era, la cadastru la fel nu mai trebuie sa mergi poti lua extras cf on line, era 20 de lei, si altele care nu le stiu, dar astea 2 le-am folosit deja. am auzit ca ar fi si cazierul judiciar si fiscal disponibile on line(pe bani normal).

    deci au venituri din digitalizare, au eliminat niste cozi la institutii. acum ca sunt 10 mld pe an sau nu habar n-am. dar exista. 

    Pai,daca PNL isi facea treaba,

    Romania nu ar fi luat 100 miliarde euro imprumut in "era Johannis" 

    si nu eram in situatia economica actuala jalnica,

    cu 8 miliarde euro/an NUMAI dobanda de platit la imprumuturi "destepte" 

    O tara in deriva condusa de către gașca lui Dragnea. Astăzi la butoane Ciolacu, fostul locotenent a lui Dragnea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb