CLOTILDE ARMAND: ''Sumele încasate inutil de poliţişti locali pentru ore suplimentare în starea de urgenţă vor fi restituite''

G.U.
Politică / 7 martie 2021

''Sumele încasate inutil de poliţişti locali pentru ore suplimentare în starea de urgenţă vor fi restituite''

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că a decis că 300 de poliţişti locali din acest sector vor restitui sumele încasate pentru ore suplimentare "pontate inutil" în perioada stării de urgenţă, martie-septembrie 2020, informează Agerpres.

"Fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut în perioada stării de urgenţă sute de ore suplimentare inutil. Astfel, şefii Poliţiei Locale Sector 1 şi-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toţi aceşti poliţişti erau apropiaţi de vechea administraţie. Nimeni nu ştie nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Aceşti poliţişti aveau acordul fostei administraţii şi pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliţia locală şi vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile. Vă anunţ că am decis împreună cu noul director al Poliţiei Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate şi toţi beneficiarii să înapoieze toţi banii din perioada martie - septembrie 2020", a scris Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

Potrivit primarului sectorului 1, "un singur şef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente şi încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector şi le distribuiau unor pesedişti sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de frauda electorală)".

Clotilde Armand susţine că acesta este motivul reorganizării poliţiei locale.

"Vor zbura din funcţie toţi cei care n-au înţeles că nu merge cu poliţia politică, cu toleranţa faţă de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!", a mai adăugat Clotilde Armand.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Asta trebuie dusa la balamuc

    1. asta nu ar fi trebuit inclusă pe listele de vot

      La balamuc trebuie sa mearga sustinatorii hotilor si ai derapajelor salariale din societatea noastra.

      Corectitudinea ii deranjeaza pe toti cei obisnuiti s atraiasca din hotii si smecherii. 

      Politia locala este inutila. 

      Nu am intalnit vreo situatie in care politia locala sa isi arate utilitatea.  

      Activitatea lor de baza este plimbatul cu masinile prin Bucuresti.

      Produc doar poluare. 

      Idiotule,politia locala pe timp de pandemie a fost trecuta de ministerul de interne,sa inteleg ca idollii tai pnl usr isti au facut magarii,furaciuni pe timp de pandemie

      Idiot este ala care sustine hotii, iar la acest capitol PSD-ul conduce detasat.

      Despre politia locala, nimic de bine. Nu am vazut sau auzit de vreo situatie in care sa intervina eficient. Politia locala, gratie PSD-ului si primarilor rosii, este pensionul pentru tinerii pensionari din MAI.

      PSD-ul a raspandit in tara asta hotia si anomalia. 

      Ești complet rupt/ruptă de realitate cu lătratul "PSD": din martie 2020, Poliția locală a fost trecută din subordinea Primăriilor, în subordinea MAI. Adică în subordinea Plăvanului, a lui Vela și Orban. Și indirect, în subordinea Guvernului sprinjinit de USR-PLUS și Clotilde.

      Plus că ... nu știu de înseamnă "inutil"? Polițiștii ăia care au luat sporurile (în medie 952 brut/lună -> 570 net/lună) au fost trimiși să patruleze în număr mai mare prin oraș și să amendeze bătrânii care nu purtau mască. Sigur că amenzile alea şi efectivele mărite au fost inutile însă asta s-au întâmplat pentru că aşa au primit ordinele de la Plăvan, Vela, Orban și USR care au împins și votat prostiile respective! Nu s-a trezit domnul polițist de capul lui să facă ore suplimentare inutil de capul lui. Ci pentru CĂ AȘA A PRIMIT ORDINELE DE LA VÂRF! 

    Și pensiile încasate peste partea de contributivitate sunt pe același model. Unii și-au dat legi cu dedicație sau au profitat. Sa plătească generațiile care vin, pensiile lor nesimțite.

    Felicitari pentru curajul de a demasca HOTII!

    1. Hotii din pnl usr adica vela si orban doar in subordinea lor au fost

    Bravo! Cainii politisiti sunt mai pregatiti decat politistii comunitari. Ar trebui purificat putin si MAI ca prea s-au angajat toti prostii cu buletinul. Si poate se extinde acest trend in tot sistemul bugetar.

    La privat ti se spune clar, trebuie sa scoti salariul brut, consumabilele, uzura echipamentului si profit ca altfel nu iti meriti locul de munca. Pe cand la stat, se sta foarte bine. Hai sa ne facem toti bugetari pe minim 4000 de lei, ce suntem prosti sa lucram in mediul privat pe 2000? E vizibil din spatiu ca acest sistem nu e sustenabil.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb