CNCAV: Peste 24.600 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

G.B
Miscellanea / 12 ianuarie 2022

Peste 24.600 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, astăzi, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate peste 24.600 de persoane, din care peste 6.200 cu prima doză, informează News.ro.

Potrivit CNCAV, 24.695 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 6.265 au primit prima doză de ser sau doza unică de vaccin produs de Johnson & Johnson. Alte 15.041 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia/ doza de rapel, în cazul vaccinului Johnson & Johnson.

În acelaşi interval, au fost raportate şase reacţii adverse, toate la vaccinul Pfizer. Alte 232 de reacţii adverse sunt în curs de investigare; nu au fost raportate cazuri severe.

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 8.006.918, din care 7.901.972 cu schema completă. Până în prezent, 2.179.030 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia / doza de rapel.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Un pilot vătămat de vaccinul Covid avertizează: Piloții vaccinați reprezintă un risc de zbor, deoarece unii se duc la serviciu cu dureri cumplite în piept.

    Pilotul american Greg Pearson, care a suferit efecte adverse după vaccinul COVID, a dezvăluit recent un adevăr șocant, într-un interviu acordat postului Real America's Voice, arată The Covid Blog.  

    Pearson a declarat că „piloții vaccinați reprezintă un risc de zbor”, deoarece unii se duc la serviciu cu „dureri cumplite de cap și în piept”. 

    Dezvăluirea sa a fost făcută după ce Theresa Long, o avertizoare din cadrul Armatei SUA, a declarat la sfârșitul anului trecut că a fost nevoită să rețină la sol trei piloți din trei într-o singură dimineață din cauza unor afecțiuni provocate de vaccinuri. 

     

    Pearson a făcut injecția Covid împotriva voinței sale, ca urmare a obligativității impuse de angajator. El a fost nevoit să meargă la urgențe la scurt timp după aceea, deoarece inima a început să îi bată cu putere, „gata să iasă din piept”. 

     

    „M-am dus la Urgențe, unde mi-au făcut rapid un EKG, perfuzii și analize de sânge și au constatat că aveam fibrilație atrială. Este principala cauză a accidentului vascular cerebral”. 

     

    Aș fi putut face un atac cerebral la 30 de metri înălțime, în timpul unei manevre de aterizare. Aș fi putut să apăs pe manșă înainte ca persoana de lângă mine să poată face ceva. Atunci totul s-ar fi terminat pentru o mulțime de oameni.” 

     

    Ceea ce a dezvăluit apoi Pearson a fost cu adevărat șocant, spunând că știe mai mulți piloți activi care sunt vătămați de vaccin, dar care tac de teamă că își vor pierde locul de muncă, după ce s-au injectat cu seruri experimentale tot de teamă să nu-și piardă locul de muncă (ne întrebăm ce altceva ar mai fi în stare să facă niște piloți șantajați cu pierderea locului de muncă): 

    „Există mai mulți piloți care se tem să iasă public și să vorbească... Se tem de represalii. 

    Sunt oameni care se duc la serviciu cu dureri cumplite de cap și în piept. 

    Le este teamă că își vor periclita cariera.” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb