CODRIN ŞTEFĂNESCU: "PSD, cel mai vânat partid din ţara noastră"

T.A.
Politică / 17 ianuarie 2019

Codrin Ştefănescu (Sursa foto: Twitter)

Codrin Ştefănescu (Sursa foto: Twitter)

PSD este, la ora actuală, partidul cel mai vânat din ţara noastră, după ce 1.187 de primari, viceprimari şi consilieri judeţeni şi municipali se află într-o formă de anchetă, a declarat, astăzi, la Reşiţa, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

"După ultima decizie a Curţii, a trebuit, sigur, să ne gândim ce facem, dacă dăm Ordonanţă sau facem o lege prin care să punem în aplicare deciziile Curţii, cu protocoalele. Bineînţeles că aceste protocoale au fost un act nefiresc şi unic într-o ţară democratică. Tot ce s-a făcut prin aceste protocoale trebuie considerat nul. Sunt foarte multe opinii în sensul asta. Vom merge mai departe cu Ordonanţa pe Coduri, aşa cum am anunţat. Încă cerem noi, cei din partid, domnului Tudorel Toader, un text legat de amnistiere. Nu dăm înapoi pe acest subiect. Noi am fost votaţi de români şi pentru a face dreptate până la capăt. Lupta cu oamenii ăştia este complicată. PSD este, la această oră, cel mai vânat partid din România. În proporţie de 75%, toate conducerile judeţene şi centrale sunt într-o formă de anchetă. Dar nu că sunt anchetaţi colegii noştri, dar sunt anchetaţi împreună cu soţia, soţul, copiii, soacra, socrul. Avem 1.187 de primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi municipali într-o formă de anchetă, ANI, DNA, DIICOT, pentru abuz în serviciu, lucruri absolut bizare", a afirmat Codrin Ştefănescu, răspunzând unei întrebări legată de statul paralel, potrivit Agerpres.

Totodată, acesta a precizat că PSD ia în calcul, în continuare, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, însă, pentru aceasta trebuie mai întâi analizate "efectele economice" ale unei astfel de decizii.

"PSD niciodată nu şi-ar sacrifica ţara. Sunt, însă, tot felul de presiuni din teritoriu pe subiectul acesta şi, atunci, luăm în calcul. Dacă nu aveam preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene, cu siguranţă făceam acest lucru", a precizat Codrin Ştefănescu.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Mama voasträ de hoti psdisti! La puscärie cu voi! Puslamalelor ce sunteti!

    Apel la psdistii care sunt încä cinstiti! Rupeti rândurile acum cât mai aveti timp! Dragnea vä bagä în rahat pe toti!

    Plecati de lângä dragnea altfel veti înfunda puscäria cu totii! Nu existä nici o sansä ca dupä parlamentare sa mai guvernati!

    Cum ar putea fi altfel cata vreme ati sel ectat lichele socialiste si alde pe cele liberale? Uitati-va in conturi si intebati-va de unde?!

    ...Codrin Stefanescu are dreptate doar a uitat sa scrie o ERATA :Partidul cel mai CORUPT din Romania.

    1. Nea codrine(cu c mic), răspunde-mi la o întrebare, legat de una dintre singurele,, investiții,, care se mai fac prin țara asta: primăriile au un,, contract,, de o pagină cu SC erbasu, grant, etc, prin care aceste societăți căpușe sunt desemnate să efectueze lucrări de reabilitare termica(fără licitație). Banii și lucrarea se dau prin act adițional, încheiat la momentul,, t,,. A doua zi, căpușele încheie contract de antrepriza cu alte căpușele, care la rândul lor încheie contracte de subantrepriza cu alte societăți, iar în multe situații acestea angajează PFA-uri care mazgalesc blocurile, folosind materiale de slabă calitate și muncitori necalificați (pentru că trebuie să se încadreze în niște cheltuieli care reprezintă 30-40 % din suma prevăzută în actul adițional). Restul de bani sunt încasați de căpușele și căpușelele care nu fac decât să încheie contractele de antrepriza și subantrepriza. Oare schema asta de sifonare au gândit-o și o pun în aplicare multinaționalele??? Oare primarii și amicii/rudele lor, asociați de multe ori la,, firmele de încheiat contracte,, (căci în fapt acesta este obiectul lor de activitate real, nu cel declarat la ONRC) sunt niște îngerași, sau niște,, lipitori,, care merită trași la răspundere, pentru sumele colosale pe care le fură?!? Unde s-or duce oare acești bani? Cred că dacă ar fi întrebați participanții la aceste grupuri infracționale, de ce procedează astfel, ar răspunde fie simplu,, pentru că putem,, fie ca astfel lupta împotriva statului paralel, precum haiducii, luându-i banii, nu?!? Bravo codrine, ține pe nas ochelarii de cal și continuă lupta pentru protejarea,, bieților persecutați,, așa cum îi prezinți tu. P. S. :dacă mai ai timp, pune mana pe o carte, îți recomand eu niște autori și lucrari:Eminescu - cât mai mult, Nicolae Filimon - Ciocoii vechi și noi, sau ce naște din pisică șoareci mănâncă, Coșbuc - Noi vrem pământ! Pa, Scatiule!!!

    1. PROTOCOALE

    2. AMNISTIA 

    3. SUSPENDAREA

    BOMBA LETALĂ AŢI DETONAT-O = APOCALIPSA !!! VÂNATTTTTT ??????? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb