"Combox Delivery" estimează, anul acesta, afaceri de nouă milioane de dolari

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 25 martie 2008

Distribuitorul local de produse IT Combox Delivery a înregistrat, în 2007, o cifră de afaceri de 4,5 milioane de dolari, în creştere cu 200% faţă de anul precedent şi mizează pentru 2008 pe afaceri de nouă milioane de dolari, a anunţat, ieri, compania. "La acest rezultat au contribuit evoluţiile excelente, mult pes­te creşterea pieţei, ale categoriilor de produse deja existente în portofoliu: accesorii şi periferice, memorii flash, medii optice de stocare, dar şi adăugarea unor noi game, precum monitoare şi sisteme, camere video, baterii. Suportul pe care l-am oferit partenerilor noştri a dus la creşterea business-ului acestora în zonele unde activează şi, implicit, la consolidarea cotelor de piaţă pentru produsele noastre", a declarat directorul general al Combox Delivery, Vlad Du­mitru, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia acoperirea nişelor neglijate de ceilalţi jucători de pe piaţă a permis companiei menţinerea unui nivel de profitabilitate ridicat, în condiţiile unei scăderi generale a marjelor în industria IT din cauza înteţirii competiţiei, presiunii foarte mari puse pe preţ de către marii retaileri şi creşterii costurilor de producţie în Asia.

Pentru anul 2008, Combox îşi propune dublarea cifrei de afaceri, lucru confirmat de evoluţia nivelului de vânzări pentru primele două luni, comparativ cu perioada similară din 2007. Totodată, începutul acestui an a adus semnarea unui contract de exclusivitate cu producatorul taiwanez de memorii Silicon Power şi începerea distribuţiei, în România, a produselor Citizen.

"Ne vom canaliza eforturile către întărirea poziţiei pe piaţă a mărcii proprii, Serioux, ce a primit în ultimii doi ani un feed-back foarte bun din partea clienţilor noştri. Produselor existente deja - accesorii IT, medii de stocare, MP3/MP4 playere li se vor adăuga, în 2008, altele: navigatoare GPS, camere video, calculatoare de birou", a adăugat Anca Voicu - Channel Sales Manager.

Combox Delivery distribuie la nivel naţional o gamă largă de produse IT prin 600+ reselleri - companii active din domeniul IT şi prin lanţurile de retail. Mărci distribuite: Aiptek, Citizen, Grundig, HP, InfiniMax, LG, Miyako, Serioux, Silicon Power, VMARK, VMK, Zioncom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb