COMISARUL: Tiberiu Urdăreanu i-ar fi denunţat pe Ludovic Orban şi pe Olguţa Vasilescu

I.D.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 20 aprilie 2016

Tiberiu Urdăreanu i-ar fi denunţat pe Ludovic Orban şi pe Olguţa Vasilescu

Surse judiciare susţin că cel care i-ar fi denunţat pe Ludovic Orban şi pe Olguţa Vasilescu ar fi Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI, care astfel încearcă să obţină reducerea limitelor pedepsei în dosarul în care este trimis în judecată pentru mituirea primarului Gheorghe Nichita pentru contractul de management al traficului din Iaşi, informează Comisarul.ro.

De mărţişor, Ludovic Orban l-a contactat pe Tiberiu Urdăreanu "pe care îl cunoştea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale din vara anului 2016, în care Orban Ludovic candida la funcţia de primar al municipiului Bucureşti. Ulterior, la data de 20 martie 2016, cu ocazia unei noi întrevederi, inculpatul Orban Ludovic i-a pretins omului de afaceri suma de 50.000 euro în numerar, cu precizarea că va trebui să remită banii" lui Cozmin Guşă de la Realitatea TV şi lui Sorin Oancea de la B1. Urdăreanu a acceptat să efectueze plata sumei de 50.000 euro "în considerarea funcţiei de conducere pe care Orban Ludovic o deţine în cadrul unui partid şi a potenţialului de intervenţie al acestuia în domenii de interes în afacerile controlate de acest om de afaceri."

Infracţiunea de care se face astfel Ludovic Orban vinovat este "fapta persoanei care indeplineste o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. F bine

    1. Banditul tot bandit.Era un mare medic undeva in FILIASI ,si o tipa ,cu mari interventii ajunge la el (pe timpul lui CEAUSESCU),pentru un avort Dupa ce facut avortul ,ce s-a gandit ea ,sa recupereze si banii(oarecum neinsemnati)Si l-a dat pe mana militiei.Cu mari interventii de la oras medical a fost mutat 6luni cu serviciul intr-un sat din MOLDOVA.in acest timp in FILIASI ,AU MURIT ZECI DE OAMENI CU ZILE ,DEORECE ,EL AVEA CURAJUL sa faca anumite OPERATII.

      Banditul tot bandit.Era un mare medic undeva in FILIASI ,si o tipa ,cu mari interventii ajunge la el (pe timpul lui CEAUSESCU),pentru un avort Dupa ce facut avortul ,ce s-a gandit ea ,sa recupereze si banii(oarecum neinsemnati)Si l-a dat pe mana militiei.Cu mari interventii de la oras medical a fost mutat 6luni cu serviciul intr-un sat din MOLDOVA.in acest timp in FILIASI ,AU MURIT ZECI DE OAMENI CU ZILE ,DEORECE ,EL AVEA CURAJUL sa faca anumite OPERATII.

      Dupa ce avenit din Moldova ,n-a mai vrut sa opereze Reclamat peste tot ,a raspuns ca n-are conditii .O comisie de la Ministerul Sanatatii a confirmat faptul.Vazand ca mor oameni nevinovati ,a inceput sa opereze din nou A SA A SCAPAT CU VIATA (pentru inca 30 de ani) TATAL MEU ADUS LA SPITAL, IN COMA Medicul se numea COSTACHE.

      Mergi la psiholog.

    Pedeapsa e mica.

    Sa se schimbe pe viata. 

    1. Vreau sa spun ca banditii dau spaga deoarece n-au sansa in afaceri si dupa ce au castigat contractual merg la D.N.A sa-si recupereze spaga.Dupa mine cei ce dau spaga ar trebui pedepsiti dublu in comparatie cu cei care iau spaga Ei sunt adevarati banditi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb