COMUNICAT DE PRESĂ: Lansarea proiectului "Servicii culturale integrate, prin realizarea unui Centru Cultural în municipiul Lugoj"

Fonduri Europene / 1 octombrie 2021

Lansarea proiectului "Servicii culturale integrate, prin realizarea unui Centru Cultural în municipiul Lugoj"
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    MUNICIPIUL LUGOJ, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul "Servicii culturale integrate, prin realizarea unui Centru Cultural Multifuncţional in municipiul Lugoj", cod MySMIS 126363, în baza contractului de finanţare 6825/31.03.2021, încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar.

    Proiectul este finanţat prin REGIO - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 13 - Sprijinirea regenerării oraşelor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 9B - Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei şi a oricărei forme de discriminare, Operaţiunea 13.1 - Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România.

    Valoarea totală a proiectului este de 22.739.888,90 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 22.229.784,51 lei.

    Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei printr-o abordare integrată în investiţii complementare care vor asigura dezvoltarea echilibrată şi creşterea atractivităţii acestui municipiu, prin crearea unui spaţiu în care se vor desfăşura activităţi culturale şi recreative, precum şi îmbunătăţirea spaţiului public urban din proximitatea acestuia.

    Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

    OS1 - Prin lucrările de intervenţie asupra imobilului cazarmă se propune generarea unui spaţiu multifuncţional - Centru Cultural Multifuncţional al municipiului Lugoj, care va acomoda spaţii pentru diverse activităţi socio-culturale (precum expoziţii, ateliere de creaţie etc), ducând la regenerarea zonei şi la creşterea calităţii vieţii populaţiei.

    OS2 - prin lucrările de modernizare a infrastructurii urbane se urmăreşte creşterea siguranţei circulaţiei autoturismelor şi circulaţiei pietonale; posibilitatea circulaţiei bicicliştilor în zone special amenajate şi încurajarea circulaţiei cu bicicleta; creşterea confortului pietonilor si a conducătorilor auto; reducerea semnificativă a cantităţii de praf din aer; reducerea cantităţii de noxe emanate de mijloacele de transport, creând un cadru infrastructural optim pentru confortul şi siguranţa locuitorilor, contribuind în mod evident la îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora.

    Durata de implementare a proiectului este de 68 de luni: respectiv de la data de 01.05.2018 până la data de 31.12.2023. Data de începere a proiectului este 31.03.2021.

    Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine de la Primăria Municipiului Lugoj, Manager de proiect - Liviu Savescu, telefon: 0256352240, e-mail: proiecte@primarialugoj.ro

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    16 Aug. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9754
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
    Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    hipo.ro
    energyexpo.ro
    roenergy.eu
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb