CONFERINŢA BURSA "ANTREPRENORIATUL FEMININ" / RALUCA TURCAN, DEPUTAT PNL: "Mă consider o femeie care a reuşit"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 16 mai 2018

RALUCA TURCAN, DEPUTAT PNL

RALUCA TURCAN, DEPUTAT PNL

Turcan: "Voturile pentru femei vin mai mult de la bărbaţi"

Cel mai aspru aspect cu care trebuie să se lupte o femeie este prejudecata insuccesului, consideră deputatul PNL Raluca Turcan.

Aceasta susţine că această prejudecată se transformă în insuccesul femeilor, în general. Raluca Turcan a menţionat: "Este important să nu apară sentimentul de frustrare, pentru că atunci ne ratăm misiunea socială. Am experimentat şi lipsa de solidaritate a doamnelor faţă de doamne. Voturile pentru femei vin mai mult de la bărbaţi. Suntem la polul opus faţă de comportamentul din ţările nordice, cum ar fi Suedia sau Norvegia, unde rolul femeii nu este perceut să stea acasă, cum e la noi". Referitor la rolul femeii în politică, deputatul liberal a menţionat: "Puţină lume are capacitatea de a-şi asuma expunerea publică. Odată asumată o meserie publică, trebuie asumat şi riscul unui insucces. Dacă ajungi să nu ai succes, atunci aduci o influenţă negativă inclusiv in jurul tău. Dacă ai insucces, asta afectează latura frumoasă, plină de energie a femeii. Nu există om politic care să nu fi citit lucruri total neadevărate despre el şi, cu toate acestea, trebuie să reziste". Oamenii fac politica, nu partidele din care fac parte, mai consideră Raluca Turcan, adăugând: "Mă consider o femeie care a reuţit şi care este împăcată cu ea însăşi".

Raluca Turcan a transmis că femeile trebuie să încerce să folosească un instrument la care, în general, nu au cultură să apeleze aşa cum ar trebui - legea. "Trebuie să arătăm ca şi doamnele, prin recursul la lege, îşi caută şi îşi obţin dreptatea. Nu toate doamnele sunt la fel de puternice. Multe nu ştiu cum să-şi caute dreptatea şi sunt deznădăjduite". Parlamentarul subliniază că femeile care ştiu cum să-şi caute dreptatea trebuie să le arăte şi celorlalte că există legi de combatere a violenţei domestice şi a discriminării şi că pot recurge la Codul Civil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb