Conform lui Blaga, principala problemă a opoziţiei este... Udrea

Ziarul BURSA #Politică / 17 mai 2013

Vasile Blaga, preşedintele PDL, liderul opoziţiei parlamentare, are o mare problemă cu Elena Udrea. La fiecare întâlnire cu presa, referirile la colega de partid sunt foarte ample, Elena Udrea părând a fi cea mai mare problemă a opoziţiei. Nu este mai puţin adevărat că şi fostul minis­tru al Turismului critică foarte des activitatea actualei conduceri a PDL. Deranjat că Elena Udrea a spus că PDL este un partid mare cu aspiraţii mărunte, Vasile Blaga a declarat că "îi plăcea mult mai mult" să o vadă pe Udrea la votarea ultimei moţiuni simple "şi nu la Atena sau unde a fost" aceasta. Blaga a evitat să comenteze informaţiile apărute în ultima vreme potrivit cărora Elena Udrea şi alţi membri ai PDL ar pleca la Partidul Popular, el arătând că partidul îşi va spune punctul de vedere dacă acest lucru se va întâmpla: "Eu nu mă pronunţ asupra unor anumite ipoteze. Când lucrurile se vor întâmpla, dacă se vor întâmpla, partidul fiţi convinşi că îşi va spune punctul de vedere. Nu vreau să vorbesc de ipoteze, dar în partid sunt oameni serioşi, sunt oameni maturi, fiecare îşi cunoaşte foarte bine parcursul ".

O întâlnire a parlamentarilor PDL va avea loc la începutul săptămânii viitoare, fără să existe o invitaţie specială pentru Elena Udrea sau alţi "nemulţumiţi": "Eu tratez în mod egal toţi colegii mei din partid, toţi parlamentarii au acelaşi statut. Drept urmare, o să ne întâlnim cu grupurile parlamentare probabil luni, facem astfel de întâlniri în mod regulat. Nimeni nu e mai presus de altcineva din partid. Discutăm cu toţii la grupurile parlamentare unde-şi pot spune punctele de vedere, eventualele nemulţumiri dacă le au. Nu îngrădim punctul de vedere, dimpotrivă, şi-l pot spune fără nicio oprelişte".

În urmă cu câteva zile, preşedintele PDL afirma că Elena Udrea "îşi poate aduce o contribuţie serioasă la vizibilitatea opoziţiei făcute de către PDL" şi nu trebuie să facă "opoziţie la opoziţie", ci la USL, după ce aceasta declarase că democrat-liberalii încearcă să facă opoziţie, însă aceasta "nu este prea vizibilă", apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb