CONSTANŢA: Amenzi de peste 300.000 de lei, aplicate unor firme care se ocupă cu exploatarea agregatelor minerale naturale

S.B.
Internaţional / 31 iulie 2022

Amenzi de peste 300.000 de lei, aplicate unor firme care se ocupă cu exploatarea agregatelor minerale naturale

Poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Economice Constanţa au aplicat amenzi în valoare totală de peste 300.000 de lei unor firme al căror obiect de activitate îl constituie exploatarea şi comercializarea de agregate minerale naturale, informează news.ro.

O astfel de firmă are activitatea temporar suspendată, după ce controlul a arătat că reprezentanţii ei exploatau în afara perimetrului autorizat.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, duminică, de Poliţia Judeţeană Constanţa, controalele au avut loc în perioada 27 - 29 iulie.

"În urma activităţilor efectuate de către poliţişti la 6 operatori economici, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul exploatării şi comercializării de agregate minerale naturale, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 310.000 de lei, dintre care 4 la O.U.G. nr. 92/2021 privind regimul deşeurilor şi 6 la Legea Apelor nr. 107/1999. De asemenea, în cazul unuia dintre operatorii economici verificaţi, Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale a dispus suspendarea activităţii, până la remedierea deficienţelor constatate, respectiv exploatarea în afara perimetrului autorizat", se arată în documentul citat.

Concomitent, Poliţia Rutieră Constanţa, împreună cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier au organizat filtre rutiere aplicând 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 21.000 de lei.

La acţiunile de controlau participat şi specialişti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, ai Administraţiei Naţionale Apele Române şi ai Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb