Costurile summitului Trump-Kim, suportate de ICAN

R.G.
Internaţional / 4 iunie 2018

Costurile summitului Trump-Kim, suportate de ICAN

Grupul anti-nuclear ICAN, deţinător al unui premiu Nobel pentru Pace, se oferă să suporte costul summitului istoric dintre Trump şi Kim Jong Un

ICAN, deţinător al unui premiu Nobel pentru Pace, s-a oferit să suporte costul summitului istoric dintre liderul nord-coreean Kim Jong Un şi preşedintele american Donald Trump, inclusiv factura pentru cazarea la hotel a preşedintelui Coreei de Nord, transmite Reuters.

Oferta a avut loc în urma unei relatări din presă potrivit căreia Coreea de Nord ar avea probleme să suporte costul cazării în Singapore a liderului Kim Jong Un şi a numeroasei sale delegaţii de securitate şi a personalului de suport, pentru întâlnirea de pe 12 iunie.

Organizaţia International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN), care anul trecut a câştigat Premierul Nobel pentru Pace, a anunţat că doreşte să folosească premiul în bani pentru a plăti costurile cazării sau al locului de întâlnire al summitului, pentru ca aceasta să aibă succes.

"Premiul Nobel pentru Pace include un premiu în bani şi oferim fonduri din acest premiu pentru a acoperi costurile summitului, pentru a susţine pacea în Peninsula Coreea şi o lume fără armament nuclear. Aceasta este o întâlnire istorică şi o oportunitate care apare o dată la o generaţie, de a ajuta la eliminarea armelor nucleare", a declarat Akira Kawasaki, oficial al ICAN.

Intenţia de a cheltui premiul în bani corespunde activităţii grupului ICAN de susţinere a Tratatului ONU de Interzicere a Armelor Nuceare, care a fost fost adoptat de 122 de state, dar nu şi de naţiunile care deţin arme nucleare şi nici de Coreea de Nord.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb