CPW: Consumul de cereale la mic dejun - mai redus în România decât în Germania şi Portugalia

V.R.
Comunicate de presă #Agro-alimentar / 9 octombrie 2023

CPW: Consumul de cereale la mic dejun - mai redus în România decât în Germania şi Portugalia

Nestle a lansat cerealele pentru mic dejun KitKat®

Consumul de cereale la mic dejun per cap de locuitor în România este încă redus, de numai 1 kg, faţă Germania - 2,2 kg sau Portugalia - 2,6 kg, conform studiilor derulate de Cereal Partners Worldwide (CPW), anunţă Nestle.

Potrivit sursei citate, românii consumă, în medie, de 2-3 ori pe săptămână cereale integrale şi doar 16% - cereale integrale mai mult de cinci ori pe săptămână.

Nestle, cea mai mare companie de produse alimentare şi băuturi din lume, a lansat un nou produs, Cereale KitKat® gust de ciocolată şi napolitană, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei astăzi.

Cercetările realizate de CPW la nivel global au adus în prim plan faptul că 53% dintre consumatori doresc să experimenteze produse noi, produse inovatoare, iar 89% consideră că este important şi doresc să aibă parte de o experienţă plăcută atunci când le consumă. Potrivit Nestle, cerealele KitKat® au fost create ca răspuns la nevoile consumatorilor.

Sînziana Lungu, Associated Marketing Manager Cereal Partners Worldwide, Nestle Romania, declară: "În ultimii 20 de ani, am reuşit să reducem cu 25% conţinutul de sare şi cu 20% conţinutul de zaharuri din cerealele noastre pentru mic dejun. De asemenea, cerealele Nestle pentru micul dejun nu conţin coloranţi sau arome artificiale. Fiind cea mai mare companie alimentară din lume, suntem prezenţi pe mesele a milioane de familii în fiecare dimineaţă. Îi putem ajuta pe consumatorii noştri să-şi crească aportul de cereale integrale începând cu prima masă a zilei".

Noile cereale KitKat® au gust de ciocolată şi napolitană, fiind o reinterpretare pentru micul dejun a batoanelor de ciocolată KitKat®.

Cerealele pentru micul dejun sunt prezente pe masa a aproximativ 6 din 10 gospodării din ţara noastră (conform datelor GfK Consumer Panel de la începutul acestui an, furnizate companiei Nestle România), ceea ce arată potenţialul categoriei pe piaţa locală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb