CREDIT EUROPE BANK, ÎN PARTENERIAT CU ZITEC Lansează aplicaţia AVANTAJ2go

A.P.
Comunicate de presă / 29 iunie 2020

Lansează aplicaţia AVANTAJ2go

Va fi lansată prima sa aplicaţie pentru smartphone dedicată clienţilor posesori de carduri de credit şi celor care doresc să obţină un CardAvantaj, Optimo Card sau CEB Diamond, anunţă Credit Europe Bank printr-un comunicat de presă.

Aplicaţia se numeşte AVANTAJ2go şi este disponibilă gratuit, pentru telefoanele iOS şi Android. Avantaj2go continuă seria de lansări ale Credit Europe Bank, după brăţările şi stickerele cu acelaşi nume, asociate CardAvantaj, Optimo Card şi CEB Diamond, pentru creşterea flexibilităţii şi uşurinţa utilizării cardurilor de credit Credit Europe Bank şi alături de serviciul Apple Pay recent lansat.

Pentru un plus de performanţă, în dezvoltare s-au folosit tehnologii native iOS şi Android. Aplicaţia poate fi descărcată din App Store şi Google Play pe dispozitivele ce rulează sisteme de operare iOS, mai noi decât 11.0, sau Android, mai noi decât 5.0 (Lollipop).

Zitec e firma care a dezvoltat acest proiect şi a venit ca urmare a unei continuări fireşti de colaborare cu partenerii tradiţionali ai CEB.

Utilizatorii aplicaţiei Avantaj2go au control asupra cardurilor de credit asociate şi pot verifica soldul existent, tranzacţiile, bonusul, dar şi valoarea şi scadenţa ratei lunare. Totodată, prin intermediul aplicaţiei poţi vizualiza cele mai recente campanii şi promoţii de la magazinele partenere CardAvantaj, unul dintre cele mai populare carduri de credit pentru cumpărături în rate fără dobândă.

Mai mult, utilizatorii pot identifica ATM-urile Credit Europe Bank unde se pot face retrageri/depuneri sau plăţi. Ei au şi acces la lista completă de parteneri CardAvantaj, cu prezenţa lor prin GPS şi promoţiile active la fiecare partener. Aplicaţia mai permite controlul opţiunii de plată online cu cardul şi posibilitatea de a aplica pentru un CardAvantaj. Accesul în aplicaţie se face în deplină siguranţă prin intermediul unui cod ales de utilizator sau cu ajutorul datelor biometrice.

Yakup Çil, Preşedintele Credit Europe Bank România.

Yakup Çil, Preşedintele Credit Europe Bank România, a declarat: "Prin aplicaţia AVANTAJ2go continuăm să le punem la dispoziţie clienţilor noştri, dar şi doritorilor de carduri de credit Credit Europe Bank, instrumente la îndemână, uşor de utilizat şi sigure. Este o modalitate de a sta permanent în contact cu universul CardAvantaj, produsul nostru etalon în piaţă. Pe lângă lista bogată de opţiuni pe care o oferă de la început aplicaţia ne propunem să o dezvoltăm în permanenţă şi să extindem funcţionalităţile acesteia pe baza feedbackului de la utilizatori, pe măsură ce evoluăm împreună cu clienţii noştri în călătoria digitală".

Alexandru Lăpuşan, CEO al Zitec a vorbit şi el cu ocazia lansării:

"Lansarea aplicaţiei mobile pentru echipa Credit Europe Bank este un nou pas în digitalizarea şi tehnologizarea instituţiei, după lansarea recentă a website-ului şi a altor instrumente interne digitale. Mă bucur că avem un parteneriat îndelungat cu Credit Europe Bank şi le mulţumesc pentru că au ales echipa Zitec să îi însoţească în această călătorie de transformare digitală în beneficiul clienţilor finali".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb