Credit Europe Bank România a încheiat anul financiar 2017 cu 54 milioane RON profit brut, în creştere cu 32% faţă de anul anterior

M.D
Bănci-Asigurări / 21 martie 2018

Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank România

Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank România

Conform raportului remis către Redacţie, rezultatele obţinute arată că, pentru CEB România, 2017 a fost un an de succes pe mai multe linii. Banca a avut o performanţă financiară solidă, profitul brut atingând un nivel satisfăcător de 54 de milioane RON, cu o rată a solvabilităţii de peste 20%.

"Pe segmentul retail, sub brand-ul CardAvantaj, cardurile de credit au continuat să fie principalul motor al creşterii. Numărul acestora a continuat să se mărească, iar rulajul sumelor utilizate a crescut cu peste 10% faţă de 2016. O astfel de creştere este rezultatul atragerii de noi clienţi precum şi a activării portofoliului actual", a declarat Yakup Cil, CEO al Credit Europe Bank România.

În ceea ce priveşte cardurile, obiectivul avut în vedere pentru anul 2018 este la fel de ambiţios; banca ţinteşte către o creştere a vânzărilor de carduri de 20% şi o majorare a rulajului sumelor utilizate cu peste 15% faţă de anul trecut, concomitent cu o mărire a cotei de piaţă şi a rentabilităţii. Pentru atingerea acestor obiective, CEB va continua să investească în noi tehnologii, dezvoltând parteneriate strategice cu principalii comercianţi/retaileri, şi majorând cheltuielile de marketing, propoţional cu creşterea anuală a afacerii, mai se arată în raport.

Reprezentatul CEB a mai punctat că "În ciuda concurenţei acerbe de pe piaţă, în anul 2017 rata noilor activităţi de creditare pe segmentul corporate şi IMM nu a scăzut, iar creditările corporate şi IMM au avut o uşoară creştere. În 2017, totalul depozitelor clienţilor a rămas constant, la un nivel de peste 600 de milioane de euro, cu o bază a depozitelor bine diversificată."

"Privind în perspectivă, ne exprimăm încrederea în capacitatea noastră de a continua rata de creştere profitabilă, atât în 2018, cât şi după acest an. Pentru anul 2018, principalele noastre obiective continuă să fie extinderea segmentului cardurilor de credit, precum şi activităţile

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb