Credit pentru nevoi personale cu asigurare de la GarantiBank

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 septembrie 2009

Credit pentru nevoi personale cu asigurare de la GarantiBank

GarantiBank a lansat un nou credit pentru nevoi personale căruia îi este ataşat un produs de asigurare denumit "Plan de protecţie a venitului", potrivit unui comunicat de presă al băncii. Clienţii care vor contracta acest produs vor fi protejaţi în următoarele situaţii: pierdere involuntară a locului de muncă, incapacitate temporară de muncă, invaliditate totală şi permanentă, deces din orice cauză. Produsul este disponibil pentru clienţii persoane fizice şi persoane fizice autorizate.

Clienţii primesc asigurarea în momentul semnării contractului de credit. În caz de pierdere a locului de muncă sau de intrare în incapacitate temporară de muncă, poliţa de asigurare oferă acoperire pentru o perioadă de maxim 18 luni. În cazul situaţiilor de invaliditate totală şi permanentă sau de deces, poliţa de asigurare acoperă întreaga valoare a soldului debitor existent la data producerii evenimentului asigurat.

Costurile aferente acestui credit sunt aceleaşi ca în cazul creditului de nevoi personale standard. Dobânda este 9,27% pentru creditele în euro (DAE 15,98% calculată pentru suma maximă de 30.000 euro pe o perioadă de 10 ani) şi 12,60% pentru creditele în lei (DAE 19,92% calculată pentru suma maximă de 30.000 euro echivalent lei pe o perioadă de 10 ani).

"Asigurarea ataşată acestui credit pentru nevoi personale oferă clienţilor o protecţie suplimentară a veniturilor în cazul în care intervine una dintre situaţiile asigurate", a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance, adăugând: "Astfel, în cazul în care clienţii sunt în şomaj sau în incapacitate de muncă pe o perioadă mai mare de 60 de zile, timp de până la 18 luni aceştia nu vor avea grija plăţii ratelor la bancă. Iar în caz de deces sau invaliditate totală şi permanentă, obligaţia financiară a clientului ce decurge din contractul de credit se va stinge."

GarantiBank este sucursala din România a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare bancă privată din Turcia

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb