Cristian Buşu, ales preşedinte al CA al "Electrica" pentru un mandat de un an

Andrei Stan
Piaţa de Capital / 31 ianuarie 2017

Cristian Buşu, ales preşedinte al CA al "Electrica" pentru un mandat de un an

Actualizare 11:12 Ramiro Angelescu, revocat din funcţia de director executiv al Direcţiei Coordonare Vânzări al "Electrica"

Ramiro Angelescu a fost revocat, pe 27 ianuarie, de către Consiliul de Administraţie al "Electrica" din funcţia de director executiv al Direcţiei Coordonare Vânzări, potrivit unui raport al companiei, trimis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemea, Livioara Şujdea a fost numită director executiv Distribuţie, începând cu data de 1 februarie 2017.

Compania a transmis: "În cadrul şedinţei din data de 27 ianuarie 2017, Consiliul de Administraţie al Electrica SA a hotărât următoarele:

- Revocarea domnului Ramiro Robert Eduard Angelescu din calitatea de director executiv al Direcţiei Coordonare Vânzări al SE Electrica SA, începând cu data de 27 ianuarie 2017, ora 3.00 pm;

- Numirea doamnei Livioara Şujdea, cetăţean român, în calitate de director executiv Distribuţie, începând cu data de 1 februarie 2017. Consiliul de Administraţie a aprobat contractul de mandat ce urmează a fi încheiat de societate cu doamna Livioara Şujdea şi l-a împuternicit pe domnul Cristian Buşu să semneze contractul de mandat şi să îndeplinească orice formalităţi necesare pentru semnarea contractului de mandat cu doamna Şujdea Livioara".

(S.A.)

-----------

Cristian Buşu a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al "Electrica" (EL) pentru un mandat de un an, a anunţat, ieri, compania, într-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"În data de 27 ianuarie 2017, la sediul Electrica SA, Consiliul de Administraţie a decis numirea domnului Cristian Buşu în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru un mandat de un an", se arată în raport.

Totodată, Consiliul de Administraţie a decis componenţa comitetelor şi a ales preşedinţii acestora pentru mandat de un an.

Pedro Mielgo Alvarez a fost ales preşedinte al Comitetului de Audit şi Risc, care îi mai are membri pe Arielle Malard de Rothschild şi Bogdan George Iliescu.

La Comitetul de Nominalizare şi Remunerare, preşedinte a fost ales Bogdan George Iliescu, iar membri Arielle Malard de Rothschild şi Corina Georgeta Popescu.

Comitetul de Strategie şi Guvernanţă Corporativă va fi condus de Willem Jan Antoon Henri Schoeber, iar Ioana Alina Drăgan şi Cristian Buşu vor fi membri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb