''Comisia Europeană lucrează la un ajutor financiar pentru ţările care primesc refugiaţi din Ucraina''

CRISTIAN VASILCOIU, SECRETAR DE STAT ÎN MINISTERUL MUNCII ŞI SOLIDARITĂŢII SOCIALE: ''Comisia Europeană lucrează la un ajutor financiar pentru ţările care primesc refugiaţi din Ucraina''

G.U.
Miscellanea #Adevărul - prima victimă / 28 februarie 2022

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Comisia Europeană lucrează deja la modificarea Regulamentului financiar, astfel încât statele care primesc refugiaţi ucraineni să primească ajutor pentru a face faţă crizei de la graniţele Ucrainei, a anunţat, astăzi, secretarul de stat din cadrul Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, pe Facebook, conform Agerpres.

"Comisarul european pentru Ocupare şi Drepturi Sociale, Nicolas Schmit, a anunţat, la Conferinţa privind combaterea lipsei de adăpost, de la Paris, că la nivelul Comisiei Europene se lucrează deja la modificarea Regulamentului financiar, astfel încât statele care primesc refugiaţi ucraineni să fie ajutate pentru a face faţă crizei de la graniţele Ucrainei", a precizat Cristian Vasilcoiu, care a participat la eveniment.

Secretarul de stat din Ministerul Muncii a subliniat că Preşedinţia franceză a Consiliului Uniunii Europene consideră că trebuie gândite rapid mijloace prin care toate statele UE să preia şi să ajute refugiaţi ucraineni.

"Preşedinţia franceză a Consiliului Uniunii Europene, prin ministrul delegat în cadrul Ministerului Tranziţiei Ecologice, responsabil pentru Locuinţă, Emmanuele Wargon, şi Nicolas Schmit, comisarul european pentru Ocupare şi Drepturi Sociale, transmit solidaritate europeană pentru Ucraina şi ţările vecine, care se confruntă cu valuri de refugiaţi. Oficialii europeni precizează că trebuie gândite rapid mijloace prin care toate statele UE să preia şi să ajute refugiaţi ucraineni, în contextul conflictului din Ucraina. Poziţiile au fost exprimate în cadrul întâlnirii care are loc la Paris pe tema persoanelor fără adăpost din statele europene", a transmis Cristian Vasilcoiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb