CRISTINA CHIRIAC: "Pavel Avrămoiu l-a angajat pe Dragoş Bîlteanu consilier personal la World Trade Center"

A consemnat ANCUŢA STANCIU
Ziarul BURSA #Companii / 15 martie 2017

"Pavel Avrămoiu l-a angajat pe Dragoş Bîlteanu consilier personal la World Trade Center"

WTCB a fost înfiinţat în 1994, ca societate mixtă româno-franceză, în care partea română deţinea 55% din acţiuni. Tot din complexul World Trade Center Bucureşti face parte şi Hotelulul Pullman, de 4 stele, inclus în reţeaua internaţională Accor. World Trade Center Bucureşti este membru al Asociaţiei World Trade Centers din 1994.

În luna iunie 2011, Tribunalul Bucureşti a deschis procedura insolvenţei WTC România pentru a o proteja de o datorie istorică de 40 milioane de euro. Această datorie provine dintr-un credit sindicalizat, contractat în perioada 1992-1994 de la trei bănci franceze. Pentru acest împrumut, Credit Lyonnais, BNP Paribas şi Societe Generale au cerut o garanţie suverană de la stat, potrivit lui Mircea Ursache, fost preşedinte WTC. Statul a plătit, în contul datoriei WTCB, echivalentul în lei a peste 110 milioane de dolari, WTCB rămânând, astfel, dator către stat. În 2014, administratorul judiciar Euro Insol a fost înlocuit cu Valor SPRL.

Principalii acţionari ai WTCB au fost, iniţial, compania franceză Bouygues, firma elveţiană Debarth şi fostul Bancorex, toate cu participaţii puţin peste 20%. În anii care au urmat, WTCB a pierdut Satul Francez şi Clubul Francez, cumpărate de Consiliul General al Municipiului Bucureşti cu aproximativ 15 milioane de dolari.

Între timp, printre acţionarii World Trade Center au ajuns să se numere Fondul Proprietatea (19,9%), Camera de Comerţ a României (6,27%), Primăria Bucureşti (5,15%) şi Tarom (2,6%), alături de Bouygues Batiment International (21,51%), Debarth SA (20,23%), Financiara SA (7,91%), Astra SA (5,78%), TC Carpaţi SA (3,43%) sau SIF Muntenia (2,68%).

Doamna Cristina Chiriac a câştigat, săptămâna trecută, definitiv şi irevocabil, procesul cu WTC Bucureşti, iar instanţa a dispus reîncadrarea sa pe funcţia de director general, după ce fusese demisă în 2014. Domnia sa ne-a acordat un interviu despre situaţia actuală de la WTC Bucureşti.

Reporter: Vă rugăm să ne povestiţi cum aţi fost demisă şi de ce?

Cristina Chiriac: În anul 2014, imediat după ce am terminat cel mai mare eveniment al companiei - Adunarea Generală World Trade Center - la care au participat reprezentanţi WTC din toată lumea, am fost demisă de către administratorul special Pavel Avrămoiu, fără nici un fel de preaviz sau motiv, fără a se respecta prevederile legale din Codul Muncii.

Domnul Pavel Avrămoiu era, la acea vreme, administrator special. El fusese contestat de administratorul judiciar al WTCB SA, respectiv Euro Insol, pentru neconcordanţe în activitatea sa de administrator special.

Conform legii insolvenţei, o societate în această situaţie, în perioada de observaţie, poate avea un administrator special la propunerea acţionarilor. Mai precis spus, administratorul special preia atribuţiile Consiliului de Administraţie. Administratorul special şi administratorul judiciar conduc împreună activitatea debitoarei.

Reporter: De cine a fost numit domnul Pavel Avrămoiu?

Cristina Chiriac: Pavel Avrămoiu a fost propus de către Primăria Capitalei, pe vremea când Sorin Oprescu era primar general, iar domnul Avrămoiu era consilierul personal al acestuia. A fost ales de către acţionari în 2012 administrator special al World Trade Center după care a fost suspendat, ca urmare a unor activităţi desfăşurate cu încălcarea mandatului. Îmi aduc aminte că asta a decis judecătorul sindic la acea vreme, în urma unui proces în instanţă.

Eu am fost angajată, ulterior, în 2013 de către administratorul judiciar, respectiv Euro Insol, care a fost înlocuit în 2014, de către judecătorul sindic Mircea Moldovan, la cererea unor creditori.

Reporter: Care creditori?

Cristina Chiriac: Cred că este vorba despre Primăria Capitalei care are dublu rol, atât de acţionar cât şi de creditor.

După înlocuirea Euro Insol eu am continuat activitatea în cadrul companiei. În acel moment organizam cel mai important eveniment în care a fost implicat WTCB , adunarea generală a asociaţiei WTC, ceea ce înseamnă că România a găzduit întâlnirea anuală a tuturor organizaţiilor WTC din lume.

A doua zi după terminarea evenimentului, am venit la serviciu dimineaţa, iar secretara mi-a adus decizia de eliberare din funcţie. Dacă cei doi administratori erau "bărbaţi" nu ar fi trebuit să aştepte terminarea acestui eveniment, mă puteau concedia înainte.

Reporter: Aţi avut un contract?

Cristina Chiriac: Am avut un contract individual de muncă, conform legii. Nu am fost angajată pe contract de mandat, am fost demisă nelegal, ceea ce am şi demonstrat în instanţă definitiv şi irevocabil.

Reporter: Ce motive a invocat administratorul special?

Cristina Chiriac: Nici un motiv. În ziua în care am primit decizia de concediere din funcţie, a trebuit să eliberez biroul. Mi-am strâns toate obiectele personale şi nu am fost rugată să fac o procedură de predare a activităţii. Probabil ştiau că mă voi întoarce.

Am fost demisă pur şi simplu cu obligaţia să părăsesc instituţia în aceeaşi zi. Am contestat în instanţă această decizie şi, după mai bine de 3 ani de zile am câştigat dreptul de a fi reangajată în aceeaşi funcţie.

Începând cu 1 noiembrie m-am reîntors la World Trade Center ca director general.

În toată această perioadă, domnul Pavel Avrămoiu, administratorul special, a condus activitatea societăţii, dar într-un mod foarte ciudat. Am văzut documente pe care a semnat atât ca director general, dar şi ca manager - invocând un contract de management între el şi Valor SPRL (actualul administrator judiciar) - dar şi ca administrator special.

Reporter: Avea voie să facă acest lucru?

Cristina Chiriac: Asta va trebui să decidă instanţa sau organele abilitate ale Statului. Eu pot să spun doar că am văzut astfel de documente şi că ele există. Afirmaţiile mele pot fi dovedite.

Ceea ce mi se pare şi mai ciudat este că domnul Pavel Avrămoiu a invocat în motivarea către instanţă că am fost concediată din motive financiare, dar în acest timp, administratorul special sau managerul au făcut angajări care nu sunt justificate din punct de vedere financiar. De exemplu, în funcţia de consilier al managerului a fost numit Dragoş Bîlteanu, fost preşedinte al SIF Banat - Crişana.

Eu stau şi mă întreb: De ce a simţit nevoia managerul să îl angajeze, probabil pe un salariu mare, pe domnul Dragoş Bîlteanu, persoană implicată în acţionariatul SIF Banat Crişana. Această societate controlează SAI Muntenia Invest care este administratorul SIF Muntenia, iar aceasta din urmă este acţionar la WTC?

Reporter: Deci SIF Muntenia este acţionar la World Trade Center?

Cristina Chiriac: Da. Faptul că domnul Dragoş Bîlteanu a fost angajat consilier al domnului Avrămoiu poate să creeze suspiciuni rezonabile privind legăturile pe care le are în continuare cu persoane din conducerea SIF Banat Crişana. Fiul domnului Pavel Avrămoiu este membru în conducerea SIF 1 şi are întâlniri la WTCB câteodată, în aceeaşi perioadă, cu domnul Bîlteanu.

Reporter: Poate că nu e angajat pentru opt ore pe zi.

Cristina Chiriac: Ca director general, i-am cerut în scris domnului Pavel Avrămoiu şi domnului administrator judiciar să motiveze angajarea domnului Dragoş Bîlteanu. Am primit un răspuns acum două săptămâni prin care mi se explică că nu am de ce să pun astfel de întrebări.

Reporter: Sunteţi sigură că este angajat la WTCB SA?

Cristina Chiriac: Sigur aşa este!

Reporter: Poate că lucrează pro-bono la WTCB SA că, probabil, are suficient de mulţi bani.

Cristina Chiriac: Conform legii, munca trebuie remunerată. Dacă eşti angajat, nu poţi să vii pro-bono. Trebuie să câştigi nişte bani.

În consecinţă, acest raţionament pică.

Reporter: Dar nu l-aţi văzut, personal, pe domnul Dragoş Bîlteanu împreună cu domnul Octavian Avrămoiu?

Cristina Chiriac: Toţi angajaţii i-au văzut intrând şi ieşind pe rând din hotel. Era şi culmea să mă invite la discuţiile pe care le au, oricum nu aş fi participat.

Reporter: Ce veţi face de acum înainte?

Cristina Chiriac: Am fost reîncadrată pe funcţia de director general în noiembrie, conform hotărârii instanţei, şi trebuia să preiau toate atribuţiile, însă, straniu, din nou o coincidenţă, domnul Pavel Avrămoiu a modificat în aşa fel organigrama încât mi-a redus sau mi-a restricţionat atribuţiile.

Din noiembrie şi până acum, nu am avut acces la toate documentele companiei.

Reporter: Nu trebuia să fie făcută o descărcare de gestiune?

Cristina Chiriac: Nu mi s-a cerut acest lucru. Mai mult, pot să vă spun că ultima decizie a domnului Avrămoiu a fost aceea de a-mi interzice să vorbesc public despre activitatea World Trade Center.

Reporter: Şi totuşi aţi fost de acord să ne daţi acest interviu, îi încălcaţi directiva.

Cristina Chiriac: Eu vorbesc acum pentru că doresc redresarea companiei. Vorbesc despre un abuz de nelegalitate. În activitatea mea de început de director general al WTC, profitul companiei a crescut cu un milion de euro, gradul de ocupare al galeriei comerciale era de peste 90%, gradul de ocupare al spaţiilor de birouri crescuse peste 70%, cifrele sunt aproximative.

Toate acestea au fost publicate în rapoarte de activitate ale fostului administrator judiciar. Pot să vă spun în schimb că, în noiembrie, când am fost reîncadrată la World Trade Center, am constatat că diferenţele sunt drastice în ceea ce priveşte gradul de ocupare al galeriei comerciale sau al spaţiilor de birouri.

Reporter: Am primit o informare, de la o fostă angajată World Trade Center, cum că aţi fost dată afară, din nou.

Cristina Chiriac: Mie nu mi s-a comunicat lucrul acesta.

Am fost informată că există o iniţiativă a administratorului special de a concedia anumiţi salariaţi. Sunt curioasă, ca orice femeie, să aflu dacă printre aceştia se află şi domnul Dragoş Bîlteanu care nu vine la serviciu sau vine din când în când şi care are nişte atribuţii secrete, pe care eu, ca director general, nu le cunosc. Bănuiesc că este cea mai de încredere persoană a domnului Avrămoiu întrucât în perioada de concediu a acestuia îi deleagă domnului consilier personal toată activitatea companiei.

Reporter: Vă referiţi la Dragoş Bîlteanu?

Cristina Chiriac: Da, mă refer la Dragoş Bîlteanu. Există aceste documente.

În document scrie: "În perioada 15-24.06.2016, în absenţa mea, domnul Dragoş Bîlteanu, consilier Direcţia Generală, va putea semna, dacă este necesar, în numele meu, următoarele documente: corespondenţa societăţii, avansuri din casierie, cereri de rambursare, cereri de achiziţionare şi/sau contracte, comenzi strict în limita bugetului aprobat, cereri de concediu, documente specifice activităţii hotelului Pullman, orice alte documente pentru funcţionarea normală a World Trade Center Bucureşti şi Hotel Pullman cu excepţia plăţilor din conturile bancare ale societăţii. Toţi salariaţii, inclusiv cadrele de conducere ale World Trade Center şi Hotel Pullman vor răspunde cu maximă operativitate solicitărilor. Nici o infomaţie nu va fi furnizată terţilor fără aprobarea prealabilă a domnului consilier Dragoş Bîlteanu, semnat Pavel Avrămoiu, manager".

Reporter: Care e relaţia de subordonare/coordonare dintre administratorul judiciar, administratorul special şi directorul general?

Cristina Chiriac: Aş vrea să fac o precizare: chiar dacă o societate comercială se află în insolvenţă, prevederile legii 31/1990 a societăţilor comerciale nu încetează. Aşadar, în momentul în care ai intrat în insolvenţă şi ai activitate operaţională, nu poţi să spui, că dacă tu eşti administrator special, preiei şi atribuţiile directorului general.

Legea 31 a societăţilor comerciale spune că orice societate comercială este condusă de către un director general. Deocamdată, legea nu recunoaşte termenul de manager sau orice altă denumire ca înlocuitor pentru directorul general.

Prevederile legii insolvenţei spun că administratorul special trebuie plătit de către acţionari. Cu alte cuvinte, indemnizaţia administratorului special trebuie suportată de către acţionari. La World Trade Center, se întâmplă o anomalie. Administratorul special este plătit din averea debitoarei. Mai are şi două funcţii: administrator special şi manager, mă întreb dacă are şi două salarii?

Reporter: Ce procent deţine Primăria Capitalei?

Cristina Chiriac: Un procent semnificativ, dar se află în comitetul creditorilor alături de Ministerul de Finanţe. Vorbim de bani publici, vorbim de eficienţa unui administrator special care administrează o companie cu mari datorii la stat.

Reporter: Cine este cel mai mare creditor?

Cristina Chiriac: Statul Român, prin Ministerul de Finanţe.

Reporter: Ce intenţionaţi să faceţi în continuare?

Cristina Chiriac: Intenţiile mele sunt să îmi respect obligaţiile.

Reporter: Aţi câştigat în instanţă şi salariile pe perioada cât a durat procesul?

Cristina Chiriac: Pe subiectul acesta încă ne judecăm, există termen în aprilie. Este pur şi simplu o chestiune de timp.

Reporter: Vă mulţumesc!

Opinia Cititorului ( 37 )

  1. Probabil dreptatea a fost prea mult de partea dumneavoastra de ati obtinut castig in instanta. WTC este una dintre povestile fara de sfarsit ale vremurilor postdecembriste. Gurile rele ar putea spune si ca va ramane asa macar atata timp cat ofera pozitii remunerate mult peste nivelul mediu al pietii. De aici poate si interesul unora care s-au perindat la conducerea sa. Cat despre modul in care statul roman si-a gestionat calitatea de creditor al WTC nu cred ca se poate ridica vreun semn de intrebare, cu atat mai mult cu cat nici o institutie abilitata a aceluias stat nu a prezentat vreo constatare contrara. Altfel spus, va dorim succes doamna Cristina Chiriac, dar nu cred ca aveti vreo sansa. Si credem ca o stiti si dumneavoastra, dovada acest interviu. Sintagma singur impotriva tuturor cred ca, din pacate, se potiveste si aici.

    Vai, in sfarsit o stire despre vrajile pe care le mai face Dragos George Bilteanu, fost presedinte SIF Banat-Crisana SA, actionar mai mult ca semnificat la aceeasi SIF, membru in CA la BIOFARM SA, membru CA la VRANCART SA si comandantul suprem al cuplului Bogdan Dragoi – Octavian Avramoiu, care conduce SIF1.

    Dragos Bilteanu este un mare specialist in falimentarea oricarei societati comerciale aflata in insolventa, in interesul grupului din care face parte. El are o lista lunga de de firme salvate in acest fel : IEMI SA, ROMENERGO SA, FEA SA, INDUSTRIALEXPORT IMPORT SA. El este si un mare specialist de sifonare de bani de la SIF-uri, cum ar fi prin vehicule ca si AZUGA TURISM SA, TRANSEASTERN POWER, fondul inchis OMNITREND, obligatiuni structurate emise de OPUS CHARTRED, warranturi emise pe SIF2, cumparate de SIF4, minilonguri pe SIF4 cumparate de SIF1, etc. ….un astfel de specialist nu are cum sa nu fie tinut aproape, atunci cand se doreste sifonarea eficienta, dupa caz, de pasive sau active. 

    Pentru ca poza de grup cu WTC, SIF-uri, primarie sa fie completa mai trebuie sa mentionam ca Mircea Ursache, vice presedinte ASF, este managerul specialist care a « bagat » WTC in insolventa, omul fiind coleg, poate si prieten cu Pavel Avramoiu tatal lui Octavian Avramoiu.

    1. Sa nu uitam de obligatiunile Romenergo emise acum 4 ani , cu dobanda de 8% si cumparate de SIF1 si care au scadenta acum, in mai 2017. 8% este o dobanda buna zic eu.

    Cred ca rezultatul din instanță este o victorie pentru dumneavoastră și pentru noi toți, care reprezentam tot statul roman

    Chiar dacă sunt puține șanse de reusita, mărită sa luptați în continuare. Ilegalitățile trebuie demascate și pedepsite intr-un stat de drept. Sunt foarte putini cei care lupta pentru o cauza dreapta și corecta. Cred ca mulți ar trebui sa învețe din aceasta speță, atât cei puși în posturi de conducere cât și noi toți. Pentru cei mulți , care urmăresc și se lupta în cazuri similare reprezentați o speranță. Succes! 

    Doamna CC care se da victima sa ne spuna cum:

    - a reusit sa ajunga mare directoare la wtc? Pe competenta, concurs, etc sau pe simple pile ca a fost la avas mare sefa tot pe pile? 

    -a reusit sa fie doctor in conditiile in care abia a facut o facultate cu taxa? In anii cand a facut dna scoala, daca erai la taxa , erai prost. 

    -daca il cunoaste pe domnul dan paul si care e rolul domnului in speta de fata? 

    - cum de a aparut abia acum acest interviu si nu mai demult. Ca doar informatiile nu sunt noi. De ce asa tarziu dna cc?

    Mai sunt multe intrebari ptr cc si dp, dar, revenim 

    1. Doamna Chiriac, sunteti o forta cu si fara un barbat in spatele dumneavoastra. Reprezentati femeile romance cu cinste, forta si multa putere. Ma bucur nespus ca instanta mai are forta sa decida corect si sa dea sentinte nepartinitoare. Chiar sunteti o luptatoare si ma bucur ca o femeie poate tine piet cu atata forta si determihnare unei mase atat de mari de barbati.

      Luptati in continuare, pentru dreptatea dumneavostra si FITI MANDRA CA SUNTETI SI FRUMOASA SI DESTEAPTA. 

      Referetor la comentaritle rautaciase, opinia mea este ca doar acei barbati frustrati pot sa nege desteptaciunea dumneavoastra si nivelul ridicat de cunostinte pe care le detineti. 

      Cu deosebita consideratie va salut si va Rog sa aveti toata increderea in dumneavoastra ca puteti face lumina si dreptate in aceasta situatie

      sint de acord... bravo Chivulescu!

      mai ales frumoasa! 

      Amin!:)))

      Stimata doamna Cristina Chiriac, sunteti un exermplu pozitiv si un model de urmat pentru toate femeile . Inteligenta, intelepciunea, curajul si frumusetea sufletului dumneavoastra ne-au dat , ne dau si ne vor da speranta tuturor femeilor care nu avem puterea de a infrunta poartea masculina. Cei care isi masoara forta si curajul in fata FEMEILOR DE SUCCES, O FAC DOAR PENTRU A-SI DEMONSDTRA HANDICAPUL, NEPUTINTA SI MULTITUDINEA FRUSTRARILOR. O femeie de succes ca dvs. nu poate decat sa trateze cu indiferenta neputinta si frustrarea barbatilor. Sunteti o persoana MINUNATA, FRUMOASA, INTELIGENTA, CU INTELEPCIUNE DIVINA. Va imbratisez cu mult respect si pretuire !!!!!!

      Cum adica dom"le să studiezi atâta si economie, drept, insoventa , să ii mai fi si sefa lui Avramoiu tatal si sa nu se oftice omu? Hai ca asta este prea de tot.

      Aveti mare dreptate. Nu numai ca a facut facultate la privat dar a fost prinsa copiin si data afara din examen. Cat despre doctorat... ce sa mai vorbim!? La intrebarile dvs pot raspunde numai cei care actioneaza disecret din anumite structuri . Valabil

      Si pentru barbatul care e in spate. Si cu asta am

      Spus tot. 

    Se vede că articolul este scris de o domna, foarte bine alese cuvintele si foarte diplomata. Ceea ce nu spune domna Chiriac sau ma rog spune pentru cunoscatori este de fapt ca la WTCB s-a organizat un grup. Grup este format din Avramoiu Pavel (tatal), Avramoiu Octavian (fiul) si Bîlteanu. intrebarile insa despre cine este administratorul de facto sau care este interesul domnului Bălteanu de a fi in apropierea lui Avramoiu tatal cu siguranta le cunoaste fiul :)) Restul cu siguranta va deveni o stire interesanta chiar si pentru cei abilitati. Diplomatie si curaj. ce pot sa spun mai mult? Respect pentru o Romania curata.

    1. Sunteti9 minunata !!!!!

      Sa moara PROSTII DE NECAZ !!! 

      E plina TARA DE MISOGINI !!!

      Niciodata un barbat slab NU va accepta sa fie condus de o femeie inteligenta si pe deasupra Foarte Frumoasa !!!!

      Raspuns la primul comentariu de la ora 4 dimineata !!!!

      E greu pentru un barbat sa accepte ca femeile sunt si frumoase si destepte si unite cand e nevoie !!!! sunteti eroina !!!!! 

    Sigur a fost asumată concedierea efectuată în mod nelegal, știau că prima instanță va dispune anularea ei și va obliga angajatorul la plata unei despagubiri, dar interesele personale și presiunea timpului au fost mult mai importante decât respectarea prevederilor Codului Muncii. Mult succes la următorul termen.

    Sa va jute doamna Chiriac , Dumnezeu si Maicuta Domnului dimpreuna cu el, sa izbanditi si sa faceti treaba buna in tara asta, ca tare sunteti desteapta... dar mai ales frumoasa!

    #REZIST

    #REZIST

    #REZIST 

    Bravo, dna. Chiriac! Trebuie sa luptam cu toate armele, cu platosa amazoana, cu ssbia si arma, impotriva barbatilor frustrati, care sunt mici si urati. Numai astfel feminismul si forta femeilor luptatoare va izbandi. Huoooo, misoginilor!

    Frumoasa ca Afrodita, mama eroina ca Victoria Lipan, femeie de succes. Bravo, nu va lasati calcata in picioare de acesti badarani, purtatori de pantaloni. Cum e posibil ca cu cunostintele dumneavoastra atat de vaste cu energia si viziunea de care sunteti capabila sa fiti indepartata dintrun loc care vi se cuvine pur si simplu? Suntem alaturi de dvs si gata sa iesim in strada pentru drepturile femeilor intro tara a barbatilor misogini. Speram ca si ziarul Bursa care v-a dat posibilitatea sa va ziceti oful sa fie alaturi de noi. Speram ca si acolo sunt femei care ne impartasesc gandurile si dentimentele. Va multumim, sunteti minunata!

    Sa fim corecti. Doamna cu pricina nu e chiar asa frumoasa cum ziceti. De gapt, e chiar uratica. La varsta ei ar putea fi mult mai bine. Nici cu inteligenta nu sta asa bine. Am fost colegi de liceu. Abia, abia trecea clasa. Cand am vazut ca are doctoratul m am intrebat cum e posibil. Ulterior am vazut cum s au facut doctorate in Romania. Acum ce sa zic, poate s a mai desteptat pe parcurs dar eu o tin minte cum statea cu capu-n tabla si habar n-avea si profesorii o treceau clasa de mila.

    1. tu cumva ,esti vreun fat frumos ,cu un ochi scos ca sigur nu vezi bine, la cat de ..destept esti oi avea 0 masteate de iti dai seama cat de destept este un om fara sa lucrezi cu el.sa critici e usor .

    Sunteti mult prea frumoasă și deșteaptă!! V-am văzut ca pe îngerul nostru salvator! Nu renunțați, pentru că nici eu nu renunț! Împreună suntem o FORȚĂ!!!!! VOM ÎNVINGE!!!!!!

    1. Daca arati bine si esti si desteapa sa lucrezi la wtcb e un mare risc.Un pitic otravit o sa va dea afara.

      Fosta iubita a lui Lucian Duta, Sofian Simona Maria, incadrata ca sef Centru Conferinte la World Trade Center Bucuresti, de insusi Sorin Oprescu in vremea cand era primar. Aceasta, avand o istorie bogata in a avea relatii la varf, actualmente este in relatii foarte apropiate cu administratorul special WTCB, Pavel Avramoiu, piticul otravit. Dra fosta ziarist desi primeste salariu, nu se prezinta la serviciu, nu zilnic si nu la program, caci deh...piticul otravit o iubeste. Acesta din urma, indragostit de Sofian, accepta orice din partea Mariei, asa cum este cunoscuta la WTCB, inclusiv in a-i face o firma Carpathian Business Development, unde asociata mai este o alta apropiata intima a lui Avramoiu, Mihaela Semenescu. In felul acesta, cele 2 amante sunt intretinute cu banii ce intra din WTC in Carpathian, adica pe bani publici. Toate tutele sunt sustinute peplaza bani publici !

      De ce fosta?:)))) stiam ca e cu Duta!

      Marian, Duta e gata ucis. Urmatoarea victima a lui Sofian este Avramoiu, carea a si divortat recent in speranta ca il ia Sofian. Sofian il face la buzunare la greu si atat. Astfel Sofian e posesoarea a 6 case/vile si bmw uri x6, dar domiciliul in buletin il are intr-o amarata de garsoniera de Dristor, unde locuieste de fapt sora ei, una din cele 2 surori. Mafie mare cu toate tutele!

      Nu stiu detalii dar i am vazut inca impreuna....deci nu stiu care e treaba:))))))

      ...unde "este" bani multi, acolo suge si Sofian...e maestra, asta a facut toata viata...asa a ocupat ea functii de conducere ...in rest e praf, nu e in stare sa faca o fraza din 2 propozitii...dar e mare lady, I se supun toti in WTC de frica...e penala rau individa asta

    Sa-i fereasca Dumnezeu pe cei care iti stau in cale!

    Aviz amatorilor! 

    iar atunci când ai si legea si instantele judecatoresti de partea ta, iesi mereu invingatoare! 

    ma bucur de victoria ta si iti doresc bafta in lupta cu invidiosii si cu....dusmanii.. 

    M-as bucura sa transformi WTC intr-un succes, iar insolventa sa ramana o amintire in angoasele unora... 

    Eu cred in stralucirea WTC amplificata de frumusetea si tenacitatea ta!

    Curaj si succes! 

    Extrem de ibteresant tot articolul. Inca o data se demonstreaza meschinaria si increngaturile "sistemului" care inca lucreaza in Romania. Este bine si curajos sa continuati lupta cu acestia astfel incat sa capete ceea ce merita acesti pioni. Multa bafta in continuare.

    Felicitări pentru curajul de a vorbi si de a va apăra drepturile. Sunteti o femeie puternica!

    Asa da! Trebuie sa spuna si cineva adevarul in tara asta. Daca cineva crede ca e mai presus de orice, ca sa nu spun de lege, se inseala. Gruparea baietilor " destepti" a crezut ca poate lua totul cu bani putini. Cum le spunea seful lor: baieti, Romania este prea mica pentru voi. Acum se incurca intre Londra si Beirut pentru ca si -au ales un contabil mediocru care a mai si Sifonat. Dar viata e frumoasa! Daca nu va place aici puteti pleca, ramanem noi sa admiram padurile pe care nu ati reusit voi sa le luati si sa le cash uiti. Ce ati crezut ca este sat fara caini? Ca duceti banii in Liban si nu va vede nimeni? Norocul nostru, a celor care nu suntem ca voi, ca va mai vede cineva cand vreti sa faceti iar un smen. Dar macar aveti satisfactia ca de data asta nu v-ati mai turnat intre voi. Insa, pe viitor nu se stie...fiti si voi cuminti, nu mai furati! La naiba, nu e frumos! Pana data viitoare va spun doar atat : Eu ALEG ROmania! Sa fiti cuminti!

    1. Asa e!

      Daca tu crezi ca asta e adevarul.... amin.

      Cum crezi tu ca doamna a ajuns director la WTC ... chiar nu vede nimeni ironia ... stati linistiti nu e decat rafuiala intre doua grupuri din acelasi "sistem" (cu trese pe umar).  

      cu daua stele. atat

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb