ZIARUL BURSA

15 martie 2017
Ediţia din 15.08.2024
"Pavel Avrămoiu l-a angajat pe Dragoş Bîlteanu consilier personal la World Trade Center"

CRISTINA CHIRIAC: "Pavel Avrămoiu l-a angajat pe Dragoş Bîlteanu consilier personal la World Trade Center"

A consemnat ANCUŢA STANCIUCompanii / 15 martie 2017

WTCB a fost înfiinţat în 1994, ca societate mixtă româno-franceză, în care partea română deţinea 55% din acţiuni. Tot din complexul World Trade Center Bucureşti face parte şi Hotelulul Pullman, de 4 stele, inclus în reţeaua internaţională Accor. World Trade Center Bucureşti este membru al Asociaţiei World Trade Centers din 1994.

BNR: "Banca centrală nu este abilitată să intervină în relaţiile contractuale dintre bănci şi clienţi"

CLIENŢII - ÎN CONTINUARE NEMULŢUMIŢI DE RELAŢIA CU BĂNCILE  BNR: "Banca centrală nu este abilitată să intervină în relaţiile contractuale dintre bănci şi clienţi"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 15 martie 2017

Negocierea dintre clienţi şi bănci pare să rămână la stadiul de deziderat, deşi inclusiv avocaţii instituţiilor financiare le-au sfătuit pe acestea să renegocieze contractele de credit, astfel încât să nu se ajungă în situaţia în care judecătorii să reconstituie contractele, aşa cum decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) pe marginea Legii dării în plată prevede, în cazul în care băncile refuză să stea de vorbă cu debitorii.

Dascălii libertăţii

Cornel CodiţăEditorial / 15 martie 2017

Cornel Codiţă

Eşecul instalării depline a societăţii româneşti în standardele şi mecanismele modernităţii reprezintă subiectul de maturitate al reflexiei intelectuale, la noi, fie că este vorba despre Eminescu, Zeletin, Noica sau mai recent, dacă doriţi, Djuvara sau Boia.

Transmisiile din sport intră într-o altă epocă!

Transmisiile din sport intră într-o altă epocă!

DAN NICOLAIESport / 15 martie 2017

Transmisiunile în direct ale meciurilor de fotbal intră într-o altă epocă începând cu sfârşitul acestei săptămâni. "Revoluţia" se petrece în SUA şi chiar dacă, deocamdată, marile campionate nu sunt interesate de această inovaţie, este clar că viitorul transmisiilor se află în această direcţie.

Arme, ameninţări cu moartea şi salariu nemotivant!

UN DEPUTAT SUPĂRAT Arme, ameninţări cu moartea şi salariu nemotivant!

O.D.Politică / 15 martie 2017

Actualizare 13:51 Dragnea: "Afirmaţiile lui Cătălin Rădulescu despre protestatari, neavenite şi foarte periculoase"

Afirmaţiile deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu privind protestatarii sunt "neavenite" şi "foarte periculoase", iar acesta nu ar mai trebui să aibă dreptul de a deţine arme de foc, a declarat astăzi Liviu Dragnea, liderul PSD.

-----------

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a reuşit în doar două zile să se impună în atenţia opiniei publice prin mai multe declaraţii uşor scăpate de sub control.

Vacantarea funcţiilor libere de la SIE şi BNR, miercurea viitoare în Parlament

Vacantarea funcţiilor libere de la SIE şi BNR, miercurea viitoare în Parlament

Politică / 15 martie 2017

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului va lua act miercurea viitoare de vacantarea postului de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), rămas liber după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de anul trecut, şi, totodată, va constata şi vacantarea postului de viceguvernator al Băncii Naţionale a României (BNR), rămas de asemenea liber după demisia lui Bogdan Olteanu în urma acuzaţiilor de trafic de influenţă.

"Toshiba" riscă să fie delistată

"Toshiba" riscă să fie delistată

Internaţional / 15 martie 2017

"Toshiba" va întârzia pentru a doua oară publicarea rezultatelor financiare, ceea ce va afecta semnificativ încrederea investitorilor şi ar putea duce la delistarea companiei nipone de la Bursa de la Tokyo, transmit agenţiile Kyodo şi Bloomberg.

A demisionat viceguvernatorul Băncii Angliei

V.R.Jurnal de criză / 15 martie 2017

Viceguvernatorul Băncii Angliei, Charlotte Hogg, a demisionat ieri, în urma criticilor lansate la adresa sa de parlamentari pentru că nu a declarat că fratele ei lucrează la o bancă pe care ea ar fi trebuit să o supravegheze.

ASSAI a transmis Parlamentului propunerea sa pentru formula de calcul a preţului RCA

A.G.Bănci-Asigurări / 15 martie 2017

Actualizare 19:04 Anul trecut, rata daunei, aferentă segmentului RCA, calculată pe baza raportărilor depuse de către societăţile de asigurări a fost de 73,25%

Rata daunei, aferentă segmentului RCA, calculată pe baza raportărilor depuse de către societăţile de asigurări, a fost în 2015 de 91,16%, respectiv de 73,25% anul trecut, potrivit unui comunicat de presă al Autoritatăţii de Supraveghere Financiară (ASF) trimis Redacţiei, "ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor informaţii distorsionate, cu privire la piaţa asigurărilor obligatorii auto, transmise printr-un comunicat de presă de către o asociaţie a unor service-uri independente (ASSAI)".

------

Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI) a transmis către Parlamentul României propunerea sa pentru formula de calcul a preţului RCA, care include prima de risc (cheltuielile cu daunele), cheltuieli administrative care să reprezinte maximum 25% raportat la prima de risc şi cheltuieli cu vânzarea poliţei RCA (broker), de cel mult 50% din cheltuielile administrative.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 15 Martie 2017

MACRO NEWSLETTER 15 Martie 2017

Internaţional / 15 martie 2017

Preţurile de consum din Germania şi-au accelerat creşterea anuală şi în februarie 2017, până la 2,2%, de la 1,9% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,6%, după un declin de 0,6% în luna anterioară.

Fed, aşteptată să majoreze dobânda

A.V.Internaţional / 15 martie 2017

Oficialii Federal Reserve (Fed - banca centrală a SUA) sunt aşteptaţi să anunţe o majorare de dobândă astăzi, în urma reuniunii de politică monetară care a început ieri, pe fondul optimismului de pe pieţele acţiunilor şi al indiciilor privind...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo