CUSHMAN &WAKEFIELD ECHINOX: Regulile de distanţare nasc oportunităţi pe piaţa tranzacţiilor cu vile din Bucureşti


Comunicate de presă #Construcţii / 28 septembrie 2020

Raluca Plavita, Director Residential Agency Cushman & Wakefield Echinox

Raluca Plavita, Director Residential Agency Cushman & Wakefield Echinox

Şcoala particulară Little Genius a închiriat o vilă monument amplasată pe Bulevardul Kiseleff din Bucureşti pentru a putea răspunde cerinţelor de distanţare fizică impuse de autorităţi, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

De la începutul pandemiei, aceasta este doar una dintre tranzacţiile din segmentul rezidenţial premium intermediată de Cushman & Wakefield Echinox, în condiţiile în care regulile de distanţare crează oportunităţi pe piaţa tranzacţiilor cu imobile premium din Bucureşti, atât din partea instituţiilor şi companiilor care trebuie să se conformeze noilor norme, cât şi din partea persoanelor fizice aflate în căutarea unei reşedinţe care să le ofere un plus de confort.

Vila închiriată de şcoala particulară a fost construită în anii 1930 de arhitectul Marcel Iancu pentru familia de farmacişti Chihăescu şi este una dintre primele clădiri moderniste din Bucureşti. Concepută ca o locuinţă luxoasă, cu spaţii ample, open space, proprietatea a acomodat o lungă perioadă de timp sedii de ambasade. Reşedinţa dispune de 10 camere spaţioase şi luminoase, precum şi de o grădină privată generoasă, amenajată pe cea mai mare parte a terenului de 2.650 metri pătraţi.

În regiunea Bucureşti - Ilfov sunt peste 250 de instituţii de învăţământ private în care la nivelul anului 2018 erau înscrişi peste 30.000 de copii în învăţământul preuniversitar, creşe şi grădiniţe, reprezentând circa 9% din total. Şcoala Little Genius a fost înfiinţată în 2013 şi îşi propune să dezvolte potenţialul creativ al elevilor săi, spontaneitatea, independenţa gândirii, creativitatea şi libertatea de expresie. Numărul maxim de elevi într-o clasă este de 14 copii, iar cursurile se desfăşoară în spaţii dotate cu echipamente IT şi mijloace didactice moderne.

Raluca Plavita, Director Residential Agency Cushman & Wakefield Echinox: "În plină pandemie se remarcă acele segmente de business care continuă să se dezvolte, adaptându-se astfel la noile condiţii de funcţionare în siguranţă. Pentru învăţământul din mediul privat există oportunităţi de extindere şi dezvoltare, şi, deşi astfel de locaţii sunt foarte rare, am reuşit să găsim o proprietate premium care se pretează pentru acest scop, într-o locaţie unică, cu o grădină spectaculoasă."

Raluca Plavita are peste 17 de ani de experienţă în domeniul prime şi un portofoliu impresionat de proprietăţi tranzacţionate în zonele de elită ale Capitalei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb