D-Link, primul furnizor mondial de switch porturi pentru IMM

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 iunie 2009

Cel mai recent raport al Gartner Inc. arată că firma D-Link s-a situat pe locul 1 la nivel global în livrarea de switch porturi Ethernet către întreprinderile mici în anul 2008 (cotă de piaţă de 32 la sută) şi pe locul al doilea în lume la livrările totale de switch porturi, se arată într-un comunicat remis vineri Agenţiei Agerpres de către compania D-Link .

Sediul internaţional al companiei D-Link este situat în Taipei (Taiwan), are peste 90 de birouri în America de Nord, Asia şi Europa şi se situează în prima parte a topului primelor 100 de companii realizat anual de Businessweek. În Europa, care generează o treime din veniturile companiei, D-Link are 20 de birouri.

În 2008, D-Link a livrat peste 13 milioane de switch porturi în întreaga lume. Studiul anual de cercetare realizat de către Gartner arată că D-Link are o cotă mondială de piaţă de 16,3 la sută în segmentul medium-large enterprise şi în cel al întreprinderilor mici. Cota totală de piaţă a D-Link a crescut de la 15,3 la sută în 2007, la 16,3 la sută în 2008.

Un raport In-Stat, dat publicităţii în luna martie, situează D-Link pe prima poziţie la nivel mondial în furnizarea de switch-uri Ethernet fără management, având peste 20 milioane porturi livrate pe piaţă în prima jumătate a anului 2008, ceea ce i-a asigurat o cotă de piaţă de 35,1 la sută, mai mult decât dublu faţă de al doilea clasat, firma Netgear, cu 17 la sută.

"D-Link şi-a menţinut poziţia în furnizarea de porturi de switch fără management şi continuă să înregistreze o creştere solidă, de la an la an, în livrarea de switch-uri cu management - ceea ce demonstrează că piaţa are încredere în tehnologia oferită de D-Link", afirmă Norm Bogen, director de networking în cadrul In-Stat.

"Prin menţinerea poziţiei de top în livrările globale de porturi Ethernet, D-Link furnizează milioane de conexiuni ce permit utilizatorilor şi companiilor să îşi sporească productivitatea", declară Kevin Wen, preşedintele D-Link Europe.

Disponibile cu până la 48 de porturi, într-o multitudine de configuraţii convenabile, cu switch-uri de Nivel 2 sau 3, Managed sau Unmanaged, Web Smart, Gigabit Ethernet, PoE, şi Unified Wireless, switch-urile de la D-Link au evoluat astfel încât să facă faţă necesităţilor unei game largi de aplicaţii de business.

Soluţiile xStack™ Switch de la D-Link, destinate companiilor medii şi mari, permit acestora să implementeze şi să administreze cu uşurinţă o arhitectură LAN care oferă conectivitate în reţea, fiabilitate, securitate şi interoperabilitate bazată pe standarde.

D-Link este prima companie ce a introdus soluţii Green de reţelistică şi oferă o gamă completă de switch-uri care detectează automat când un dispozitiv conectat este offline şi reacţionează, reducând consumul de energie al portului corespunzător, fără a diminua în vreun fel performanţa reţelei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb