Dacia atrage atentia opiniei publice asupra tentativelor de înselatorie practicate de indivizi care se dau drept angajati ai sai

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 21 decembrie 2007

Dacia semnaleaza faptul ca în ultima vreme mai multi indivizi pretind sume de bani care sa fie cheltuite pe cumpararea de cartele telefonice apartinând unor retele de telefonie mobila, în schimbul oferirii unui vehicul Dacia Logan.

Indivizii suna la întâmplare si se recomanda drept angajati ai Dacia. Pentru a câstiga încrederea persoanelor cu care vorbesc, ei ofera informatii care par verosimile, de exemplu nume, prenume, adrese fictive, serii de legitimatii fictive etc.:

Acesti asa-zisi angajati ai Dacia pretind ca apelul lor este legat de un concurs organizat de Dacia. Ei pretind ca persoana cu care stau de vorba la telefon a câstigat un vehicul Dacia Logan si ca masina va fi livrata la domiciliul persoanei respective în ziua urmatoare, cu conditia achizitionarii de cartele valorice apartinând unor retele de telefonie mobila cu valori oscilând între 100 si 200 $. Sus-numitii solicita persoanelor trimiterea codului de reîncarcare.

Fata de cele aratate mai sus, Dacia doreste sa faca urmatoarele precizari :

1. Dacia nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen

2. Dacia va solicita începerea urmaririi penale împotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savârsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu închisoarea, precum înselaciune fata de persoanele apelate si de concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca.

3. Dacia roaga cetatenii sa fie atenti si sa respinga aceste apeluri, chiar daca datele de identificare ale persoanei apelante (nume, date personale, numar de telefon) par credibile. De asemenea, Dacia are rugamintea fata de cei supusi acestor tentative de înselaciune sa obtina de la persoanele care le apeleaza toate informatiile posibile si sa informeze de urgenta Vocea Clientului Dacia

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb