DACIAN CIOLOŞ: "Revocarea Ancăi Dragu forţează Constituţia"

S.B.
Politică / 23 noiembrie 2021

"Revocarea Ancăi Dragu forţează Constituţia"

Dacian Cioloş a afirmat că Anca Dragu a fost revocată din funcţia de preşedinte al Senatului de către alianţa PNL-PSD-UDMR pentru a îi găsi o consolare lui Florin Cîţu. Liderul USR a adăugat că această acţiune nu doar că forţează Constituţia, dar este şi o avanpremieră la felul în care va acţiona noua majoritate parlamentară şi anume "în forţă, fără respect pentru reguli şi meritocraţie", informează news.ro.

"Ca să-i găsească o sinecură de consolare lui Florin Cîţu pentru meritele deosebite de distrugere a coaliţiei cu USR, monstruoasa alianţă PNL - PSD - UDMR a revocat-o azi pe Anca Dragu din funcţia de preşedintă a Senatului, prima femeie care a ocupat vreodată această poziţie. Dincolo de faptul că revocarea forţează Constituţia, ea este şi o avanpremieră la modul în care noua majoritate va acţiona: în forţă, fără respect pentru reguli şi meritocraţie", a scris Dacian Cioloş, marţi pe Facebook.

El a mai spus că modul brutal în care a fost înlăturată Dragu de la şefia Senatului se va întoarce împotriva politicienilor din noua alianţă de guvernare.

"Îi mulţumesc Ancăi Dragu pentru modul impecabil cu care a onorat poziţia de preşedintă a Senatului. Acest mod brutal prin care a fost îndepărtată azi, fără motive temeinice şi fără sens, se va întoarce curând împotriva acestor politicieni care acţionează fără scrupule sub deviza «pentru că putem»", a conchis preşedintele USR.

Florin Cîţu a fost ales preşedinte al Senatului. El a candidat împotriva Ancăi Dragu, revocată marţi din funcţie şi care a candidat penturu un nou mandat.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Mai degraba, iti forteaza tie, bubele alea purulente!

    1. Prostia ingroapa Romania.

      Poti scrie la subiect sau ai ramas la atitudinea de bullying din liceu cand radeai de cum aratau ceilalti? 

      Intr-adevar, prostia ta si a lui ma-ta ingroapa Romania! Mai ales ca e prostie in stare pura, combinata si cu pupincurism fatza de urinat!

      Nu vrei sa vorbesti despre calitatile mamei tale sa vedem cum a reusit sa faca un postac imatur si frustrat?

      Tu mai bine ai avea grija de ma-ta aia cu IQ negativ si care face trotuarul!

      IQ negativ? Ramai la povestea cu trotuarul ca e mai aproape de lumea ta.

    Mai multe victime are pentru totdeauna pe constiinta Damoc Elena, in prezent angajata la Arensia Exploratori Medicine Bucuresti Romania. Nascuta la data de 1 mai 1993, Elena Damoc obisnuia sa chinuie puii de pisica cand era mica sa le rupa labutele si sa ii inece. Elena Damoc este bruneta si are ochii caprui si tenul inchis la culoare. Elena G Damoc a absolvit scoala 97 din Bucuresti, apoi Colegiul National Sf Sava si UMF Carol Davila, multe dintre examene fiind cumparate cu dare de mita si trafic de influenta facut de mama ei Damoc Liliana. Mama ei Damoc Liliana este profesoara de chimie la liceul bilingv Miegul Cervantes din Capitala. Damoc Liliana este exhibitionista, mergand aproape intotdeauna goala prin casa si pe balcon. Elena Damoc lucrand in calitate de farmacist a furat din stocurile din laborator, si a vandut informatiile din firmele unde a lucrat, concurentilor, fiind interesata doar material de bani, si-ar vinde oricand inclusiv familia, Damoc Elena nu are niciun fel de scrupule. A lucrat ca escorta in Dubai in perioada 2017-2019. A furat datele private de la compania la care lucreaza, printre victimele ei se numara Dana Paula Venter, Bianca Sîrbu, Soare Lorena, Antonia Mercan,

    Diana Iancu, Alexandra Ilinca, Denis-Maria Ștefănescu, Loredana Cristiana Iacob, Cristina Oltean, Veronica Nitu, Cărnuță Bianca, Ioana Irimia, Irina Eftimie si multi altii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb