Dan Cristian Georgescu cere în instanţă suspendarea deciziei de revocare din funcţie

N.I.
Ziarul BURSA #Politică / 27 august 2008

Dan Cristian Georgescu, fos-tul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI), a depus, ieri, la Curtea de Apel Bucureşti, o cerere de suspendare a deciziei de revocare din funcţie, semnată de premierul Tăriceanu. "Nu cunosc motivele demiterii, nu mi s-a adus la cunoştinţă nimic în acest sens. Din punctul meu de vedere, această decizie nu este motivată legal", a declarat Dan Cristian Georgescu, citat de NewsIn.

Guvernul a anunţat săptămâ-na trecută că prim-ministrul Călin Popescu-Tăriceanu a semnat o decizie privind eliberarea lui Dan Cristian Georgescu din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI).

Potrivit unor surse guvernamentale, demiterea lui Dan Cristian Georgescu din func-ţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei a fost semnată luni, 18 august, în urma unui audit intern şi a unei evaluări a activităţii instituţiei conduse de Georgescu. În urma acestui audit, s-au constatat anumite probleme, cum ar fi încălcarea mai multor preveri legale.

Georgescu, care a fost eliberat din funcţia de preşedinte al ANRCTI, spune că motivele prezentate în decizie sunt nefondate şi că nu a avut nicio dis-cuţie cu prim-ministrul pentru a înţelege nemulţumirile privind activitatea sa.

Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI) a fost înfiinţată în decembrie 2006, prin reorganizarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii (ANRC), reglementatorul pieţelor de comunicaţii electronice şi servicii poştale, care şi-a extins astfel atribuţiile şi în domeniul tehnologiei informaţiei.

În luna aprilie 2007, ANRCTI a preluat şi atribuţiile Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (IGCTI) în ceea ce priveşte managementul spectrului de frecvenţe radio şi supravegherea pieţei echipamentelor radio şi a echipamentelor terminale de comunicaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb