Dan Ioan Popescu, somat să-şi clarifice poziţia în PSD

Ziarul BURSA #Politică / 28 aprilie 2006

Biroul Executiv sector 1 al Organizaţiei Bucureşti al Partidului Social Democrat (PSD) a decis, ieri, în şedinţă, în unanimitate, acordarea unui termen de două-trei săptămîni în care Dan Ioan Popescu să-şi clarifice poziţia sa în partid.

Preşedintele PSD sector 1, Dan Tudorache, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Dan Ioan Popescu trebuie să se decidă înaintea Conferinţei Organizaţiei PSD Bucureşti, unde se va alege o nouă conducere, dacă revine la funcţia de preşedinte.

"În două-trei săptămîni sperăm ca domnul Dan Ioan Popescu să-şi clarifice situaţia privind autosuspendarea sa din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. Ori revine ca preşedinte al organizaţiei ori îşi dă demisia", a precizat Dan Tudorache, citat de Rompres.

Dan Ioan Popescu nu a fost invitat la şedinţa Biroului Executiv al sectorului 1. "Nu l-am chemat, nu cred că a fost nevoie, nu l-am chemat nici pe Adrian Năstase", a explicat Tudorache.

Preşedintele filialei sector 1 a recunoscut că a auzit despre posibilitatea înscrierii lui Dan Ioan Popescu în Partidul Conservator. "Îi urez succes în acest caz", a adăugat Tudorache.

Întrebat despre acest subiect, preşedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că o decizie în acest sens se adoptă doar de către Biroul politic al partidului.

"Pe mine nu mă deranjează ca Dan Ioan Popescu să fie membru al Partidului Conservator", a spus Voiculescu. Dan Ioan Popescu s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti la sfîrşitul lunii ianuarie pînă la clarificarea juridică a situaţiei legate de averea sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb