DĂNCILĂ DUPĂ ŞEDINŢA CONDUCERII PSD: Nu-mi este frică de o moţiune de cenzură

V.I.
Politică / 26 noiembrie 2018

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Actualizare - Dăncilă: "Am discutat despre demisie cu Paul Stănescu"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat astăzi, după şedinţa conducerii PSD, că a discutat despre demisie cu Paul Stănescu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, şi că acesta nu a vrut să-şi dea demisia. Dăncilă a mai afirmat că nu este normal ca preşedintele Klaus Iohannis să refuze să revoce şi să numească miniştri.

Viorica Dăncilă consideră că nu e normal ca preşedintele să nu revoce şi să nu numească un ministru şi că ar fi necesară mai multă responsibilitate având în vedere că România urmează să preia preşedinţia Consiliului UE.

În ceea ce priveşte comunicarea cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema revocărilor şi numirilor în Guvern, Dăncilă a spus că, în momentul în care a trimis la Cotroceni lista cu miniştrii remaniaţi şi cu propunerile de numire, l-a anunţat pe preşedinte care a spus că "Bine!". Premierul a relatat că după ce a trimis noi numiri pentru Transporturi şi Dezvoltare, pe Mircea Drăghici şi Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele a ieşit direct şi a anunţat că orice discuţie privind remanierea se amână până după Ziua Naţională.

--------

Liderul PNL, Ludvic Orban, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că o moţiune de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă "cu certitudine" în această sesiune parlamentară, afirmând că se poartă negpcieri "asidue".

Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a declarat la RFI că nu l-a abordat nimeni de la PNL sau USR în ultima perioadă, pentru obţinerea sprijinului Uniunii faţă de moţiunea de cenzură pe care Opoziţia vrea s-o depună. El precizează, însă, că formaţiunea sa este deschisă unor discuţii, că pentru susţinere trebuie îndeplinite nişte condiţii, dar nu crede că la ora actuală situaţia s-a clarificat atât de mult, încât să poată să facă Parlamentul un astfel de pas.

În schimb, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat tot la RFI, că Opoziţia nu mai are şanse să dărâme Guvernul Dăncilă printr-o moţiune de cenzură.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb