De două ori mai multe stele pentru Bucureşti

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 14 decembrie 2007

Se dublează numărul autobuzelor Mercedes-Benz Citaro pentru Capitală.

Cu un număr de 1.000 unitati din "autobuzul anului 2007", capitala României stabileşte un record european

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (R.A.T.B-RA) şi EvoBus GmbH, Companie Daimler au semnat la sfârşitul lunii decembrie 2005 un contract de furnizare produse pentru 500 autobuze urbane Solo Mercedes-Benz Citaro, producţie Mannheim. În anul 2006 EvoBus GmbH a înfiinţat în România filiala EvoBus România şi a livrat cu succes cele 500 autobuze în termen de un an calendaristic. In urmatorii 2 ani, alte 500 unitati Mercedes-Benz Citaro vor fi aduse la Bucuresti ca urmarea a atribuirii, pentru a doua oara consecutiv, a contractului de achizitie publica catre producatorul german EvoBus GmbH.

Noile autobuze producţie Mannheim Germania ofera avantaje precum spatiul interior luminos si suprafete generoase. Citaro dispune de standarde moderne de siguranţă, design modern, confort şi tehnică avansată. Citaro îndeplineşte normele de emisie Euro 4 pe baza tehnicii SCR (Selective Catalytic Reduction). Motorul vertical Blue-Tec 4 ce dezvoltă o putere de 286 CP lucrează nu doar curat, ci şi cu un consum redus de combustibil.

Primul autobuz din seria celor 500 de unitati comandate se va livra astazi, 11 decembrie 2007, in prezenta domnului Michael Göpfarth, Executive Managing Director Mercedes-Benz Buses and Coaches. < Cu această comandă R.A.T.B, cu o flotă de în curând 1.000 Citaro, a devenit cel mai important client din istoria EvoBus GmbH. Vom livra primele autobuze în această iarnă, urmând ca în 2008 să sosească alte 350 Citaro, iar ultimele 100 unităţi vor fi livrate în prima jumătate a anului 2009 >, a declarat domnul Dr. Eckehard Stengel, Director General EvoBus Romania.

Prezentarea primului autobuz din noua gama de 500 de unitati va fi facuta in cadrul conferintei de presa "1000 Stele pentru Bucuresti", conferinta va avea loc in cadrul locatiei Hotel Novotel Bucarest City Centre pe data de 11 decembrie, orele 18.00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb