DEOARECE LE CONSIDERĂ ILEGALE: USR Bucureşti nu va vota trei proiecte de hotărâri ale CGMB

T.S.
Politică / 26 februarie 2019

Roxana Wring (Sursa foto: Twitter)

Roxana Wring (Sursa foto: Twitter)

Reprezentanţii USR Bucureşti au anunţat că nu vor vota trei proiecte de hotărâri ale Consiliului General al Muncipiului Bucureşti, pe care le consideră ilegale.

"Vom cere retragerea de pe ordinea de zi a celor trei proiecte de hotărâre, unul de înfiinţare a Termoenergetica, al doilea de trasferare a serviciului de termoficare şi al treilea de revotare a unor proiecte care au fost deja votate anterior numai cu 50 plus 1", a spus consilierul general USR Roxana Wring.

"Ni se cere să votăm trei proiecte de hotărâri pe care noi le considerăm parţial ilegale, unul dintre ele este ilegal întru totul, pentru a acoperi ilegalitatea înfiinţării societăţilor municipale care au fost desfiinţate de Curtea de Apel Bucureşti. Vom cere retragerea de pe ordinea de zi a celor trei proiecte de hotărâre, unul de înfiinţare a Termoenergetica, al doilea de trasferare a serviciului de termoficare şi al treilea de revotare a unor proiecte care au fost deja votate anterior numai cu 50 plus 1", a spus consilierul general USR Roxana Wring, astăzi, înainte de şedinţa CGMB, potrivit Agerpres.

Referitor la proiectul de înfiinţare a Termoenergetica, reprezentanţii USR Bucureşti au spus că într-o anexă se află şi un proiect desfiinţat în noiembrie de Curtea de Apel Bucureşti.

"Vom cere retragerea acestor proiecte de hotărâre, vom propune ca ele să fie discutate într-o şedinţă ulterioară, să fie îmbunătăţite între timp, dacă nu, vom vota împotrivă", a afirmat Wring.

Întrebată ce se întâmplă cu RADET, ea a spus: "Falimentul RADET sau restructurarea RADET nu are nicio legătură cu aceste trei proiecte de hotărâre. Problema RADET-ului este că de doi ani şi jumătate administratorul judiciar Rominsolv nu a venit cu o soluţie viabilă, problema RADET-ului este că nu se poate înţelege cu ELCEN şi cu Ministerul Energiei cum să rezolve datoriile, deci este total neadevărat că nevotarea acestor proiecte de hotărâre ar duce la falimentul RADET. De altfel, chiar admnistratorul ne-a spus acum câteva zile că nu se mai vorbeşte de un faliment al RADET. Bucureştenii nu vor rămâne fără apă caldă şi căldură".

De asemenea, reprezentanţii USR au spus că au depus un proiect de hotărâre pentru constituirea unei comisii privind angajările fictive la compania municipală Tehnologia INformaţiei Bucureşti SA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb