Departamentul pentru Transporturi al SUA investighează aprobarea dată de FAA avioanelor 737 MAX

V.V.
Internaţional / 18 martie 2019

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Departamentul pentru Transporturi al Statelor Unite investighează aprobarea dată de Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) avioanelor Boeing 737 MAX, potrivit unor persoane apropiate situaţiei citate de Wall Stree Journal, transmite Reuters.

Investigaţia a fost deschisă după prăbuşirea din octobrie a unui avion 737 MAX al companiei Lion Air, în Indonezia, în care şi-au pierdut viaţa 189 de oameni. Inspectorul general al Departamentului pentru Transporturi a avertizat două birouri ale FAA să protejeze documentele din computere.

Reprezentanţii Boeing nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii, iar cei ai FAA au refuzat să comenteze.

Doi oficiali guvernamentali au spus că nu ar fi surprinţi dacă inspectorul general al Departamentului pentru Transporturi va investiga o problemă majoră de siguranţă, dar nu au confirmat imediat informaţia.

Ancheta se concentrează pe sistemul anti-blocare, conform unui oficial guvernamental citat de Wall Street Journal.

Autorităţile din domeniul aviaţiei cercetează dacă sistemul ar fi avut un rol în accidentul avionului companiei Lion Air şi cel al unui alt avion 737 MAX, al companiei Ethiopian Airlines, care s-a prăbuşit pe 10 martie omorând 157 de oameni aflaţi la bord, a adăugat publicaţia.

Departamentul pentru Transporturi vrea să determine dacă FAA a utilizat standarde de proiectare şi analize tehnice corespunzătoare în certificarea sistemului anti-blocare al avionului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. FAA nu apartine in totalitate unui departament privat ci este subordonat companiilor aviatice americane si dirijat militareste, cu frica, in stres de CEO/PDG (masoni inculti, nepregatiti technic) al acestor companii. Multi specialisti au fost si sint dati afara din companiile de aviatie pt ca au incalcat "etica si deontologia" domeniului aviatic, dupa ei citire. Ei vor profit, competitie, nu respect pt pasageri, viteza mare de fabricatie, stres in munca, salarii mici, ajutoare mici, sint greve ale muncitorilor nemultumiti de conditiile de lucru, sint si muncitori iresponsabili la locul de munca din diverse motive, etc. Aviatia nu este sigura azi cu toata reclama facuta. Se vrea multi $$$$$. Oricum, companiile de aviatie sint assigurati si-si platesc "ingerasii" cu companiile de asigurari. Nu-i bai. "Cazanul" ne testat/verificat cum trebuie zboara in continuare. Doamne ajuta-ne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb