Deputaţii Bogdan Olteanu şi Alina Gorghiu vor să intre pe piaţa falimentelor

Daniel Bojin
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 25 martie 2009

Bogdan Olteanu şi Alina Gorghiu, de profesie avocaţi, urmează ca vineri să dea interviul pentru admiterea ca practicieni în insolvenţă.

Bogdan Olteanu şi Alina Gorghiu, de profesie avocaţi, urmează ca vineri să dea interviul pentru admiterea ca practicieni în insolvenţă.

Criza financiară împinge tot mai mulţi avocaţi spre piaţa falimentelor, cu un potenţial de creştere important în acest an, când este estimată că va atinge o valoare de peste 100 de milioane de euro.

Avocaţii cu experienţă au un avantaj, căci se pot reprofila uşor în practicieni în insolvenţă, doar pe bază de interviu.

Doi cunoscuţi politicieni- Bogdan Olteanu şi Alina Gorghiu, amândoi de profesie avocaţi- au optat recent să intre pe această piaţă, urmând ca vineri să dea interviul pentru adminiterea lor ca practicieni în insolvenţă, alături de alţi 80 de candidaţi, susţin surse din piaţa de profil.

Nici Bogdan Olteanu, nici Alina Gorghiu nu au putut fi contactaţi ieri ca să confirme informaţia. Alt nume cunoscut care s-a mai înscris pentru interviul de vineri este avocatul Gabriel Biriş, care ne-a confirmat că va participa împreună cu alţi doi colegi cu care intenţionează să înfiinţeze apoi o societate de insolvenţă. "Ne interesează această piaţă pentru că este una cu potenţial în acest an", spune avocatul Biriş, care ne-a confirmat informaţia că sunt mai multe nume importante care vor să devină practicieni în insolvenţă, precum Bogdan Olteanu sau avocatul Corin Dănescu.

Bogdan Olteanu şi Alina Gorghiu au fost asociaţi în firma de consultanţă "Gorghiu şi Asociaţii - Servicii de consultanţă SRL", pe care au fondat-o amândoi în 2004. Bogdan Olteanu s-a retras din această firmă, cesionându-şi părţile către Alina Gorghiu în 2005.

Statutul nu le permite deputaţilor să aibă alte activităţi decât cele de cadru didactic sau avocat, însă ei pot ocoli poziţia de incompatibilitate prin constituirea unor companii specializate.

Astfel că după ce vor fi acceptaţi ca practicieni în insolvenţă, Bogdan Olteanu şi Alina Gorghiu îşi vor înfiinţa cel mai probabil societăţi specializate în insolvenţă.

Recent şi casa de avocatură "Ţuca Zbârcea & Asociaţii", una dintre cele mai puternice de piaţa noastră de profil, a înfiinţat firma TZA Insolvenţă, care va activa în domeniul insolvenţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb