DEPUTATUL LIBERAL DIANA TUŞA: "PNL este în derivă, nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem"

Politică / 31 iulie 2016

"PNL este în derivă, nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem"

Deputatul liberal Diana Tuşa a afirmat vineri seara într-o discuţie online cu susţinătorii liberali că PNL este în derivă, că politica pumnului în gură este principiul suprem şi că în general combinaţiile politice sunt mai importante decât programul de guvernare, potrivit Mediafax.

"PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem şi... în general combinaţiile politice sunt mult mai importante decât programul de guvernare", a afirmat deputatul liberal Diana Tuşa.

Deputatul consideră că partidul din care face parte a uitat ce înseamnă dreapta şi a îmbrăţişat măsurile populiste, lucru care a fost demonstrat prin rezultatul la alegerile locale. De asemenea, în opinia ei, liberalii vor putea să-şi impună un premier "doar printr-o minune" şi că nu există la PNL o persoană mai capabilă decât actulul premier Dacian Cioloş pentru funcţie.

Totodată, deputatul spune că nu există o politică de cadre în PNL şi că se ignoră sondajele şi că în partid contează susţinerea celor din conducere.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Lasă că vine chiorul, bau-bau, sau marinarul beat la toamnă și se vor trezi cu el șef!

    Asta dacă nu reușește binomul DNA -SRI să-l înhațe până atunci... 

    1. Chiorul are dosarele binomului si poate santaja si stapanii binomului, de peste ocean. Binomul trebuie doar sa mimeze anchetare chiorului, fara sa depaseasca linia rosie.

      PNL-ul nu mai exista. Aripa securista desprinsa din FSN, completata cu dosarele aduse de Magureanu, s-au vopsit din portocaliu in verde, iar acum in galben. 

    Cred ca ai dreptate.

    Uite ce s-a ales cu autorii suspendarii de acum patru ani: Voiculescu, in puscarie, Crin Antonescu s-a dat la fund, iar Ponta nici el nu se simte prea bine. 

    Asa se intampla cand dai mana cu otravurile din pd-ul lui base!

    1. Nu, ca Antonescu-i apa de izvor!...

      Ba da!

      Izvorul Grivco.

    P.N.L., a polarizat tot ce este mai murdar si corupt in Romania, este mul mai rau ca P.S.D., deoarece hienele de aici au foamea in gat!!!!ADIO LIBERALISM IN ROMANIA!!

    Acum 8 ani a fost o ultima oara când cei care munceau cu adevărat în partid au reușit sa facă un efort deosebit și au creat rezultatele proprii pnl! Apoi cei din conducerea partidului au socotit ca pot fi veșnici chiar dacă ii elimina pe aceștia și își aduc în conducerile județene și implicit naționale, rudele pana la nivelul cuscrilor,cumetrilor,amantelor , verisorilor de grad I,II,III, IV....astfel încât cei care știau ce au de făcut în partid,în lehamitea generata au preferat sa ii lase în plata domnului.Si asa, au ajuns,ca sa rămână pe funcții, sa ii lase pe cei veniți din pd sa facă ce vor din partid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb