DEPUTATUL PSD CĂTĂLIN RĂDULESCU, DESPRE PROTESTATARII DIN PIAŢA VICTORIEI: "Eu arma cu care am tras la revoluţie mi-am păstrat-o; sunt pregătit să ies cu arma să trag"

Mina Irina
Politică / 14 martie 2017

Cătălin Rădulescu (Sursa foto: cdep.ro)

Cătălin Rădulescu (Sursa foto: cdep.ro)

"Ar trebui alungaţi cu tunurile cu apa", spune deputatul, despre protestatarii antiguvernamentali

-----------

Actualizare 16:10 Poliţia verifică armele lui Cătălin Rădulescu, după afirmaţiile acestuia

Poliţia s-a autosesizat, după ce parlamentarul Cătalin Rădulescu a declarat, ieri, că deţine o armă şi că nu se teme să o folosească, la nevoie.

Ofiţerii din Argeş vor face verificări cu privire la toate armele de foc pe care demnitarul le deţine, transmite Digi24.

Potrivit legii, poliţia are dreptul să meargă acasă la deputatul Cătalin Rădulescu să-i ceară acestuia să prezinte armele de care vorbeşte. De asemenea, poate verifica armele şi poate cere suspendarea permisului de port-armă pe care parlamentarul îl are în acest moment.

Teoretic, în termen de 10 zile, poliţişti din judeţul Argeş îi pot cere să predea armele dacă aceştia constată că au fost abateri de la lege.

(S.A.)

------------

Protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă, a declarat deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, într-un interviu pentru "Adevărul", precizând că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou.

Cătălin Rădulescu a afirmat, potrivit News.ro: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat."

Deputatul PSD afirmă că nicio lege a graţierii pe el nu îl "ajută cu absolut nimic".

El spune că oamenii care au ieşit să protesteze în Piaţa Victoriei au fost scoşi în stradă şi manipulaţi şi că ar trebui să se intervină cu tunurile cu apă împotriva acestora: "Pentru ce se mai duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi de ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm un loc în maidan. (...) Nu poţi în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan. Să stea ca proştii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieşit pentru nicio ordonanţă. Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi groaznic de cine a avut interes să îi manipuleze. (...) Mulţi ies în stradă la orice e dat pe Facebook şi au fost aduşi de la multinaţionale".

Deputatul PSD vorbeşte şi despre mitraliera AKM cu care a tras la revoluţie şi pe care spune că a păstrat-o şi este pregătit să o folosească oricând, "imediat".

Deputatul PSD de Argeş mai declară: "Eu arma cu care am tras la revoluţie mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau, o ţin acasă ca şi armă de panoplie. Am certificat de colecţionar, nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin că poate vreodată mai vine cineva cu vreo o idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi. Sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat, imediat".

Întrebat dacă se gândeşte să iasă să tragă în Piaţa Victoriei, el spune că o poate face oriunde vrea: "Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu şi riscul meu şi hotărârea mea în momentul ăla".

El spune, despre indemnizaţia sa de revoluţionar, că este "una de doi bani, de mizerie", dar că nu renunţă la ea pentru că este dreptul lui. Deputatul mai spune şi despre indemnizaţia de parlamentar că este "de mizerie": "Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta".

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Totusi deputatul nu stie nimic. Pensia de exemplu. Eu am pensie mica si nu ma plang decat acum.

    Este falsa aparenta de schimbare ciclica la guvernare a.PSD .A fost la guvernare mereu, prin interpusi,din alte partide. Pentru o aparenta schimbare si pentru a se odihni dar si de a dosi marile averi acumulate. Numai asa se explica tupeul de NKVD -ist al condamnatului de mai sus.Sfidarea legii le este caracteristica.O arma ,care trebuia predata de mult,conform legii, daca ramane drept arma de panoplie nu mai poseda percutorul si nu mai poate fi folosita ca atare. Daca l-a luat gura pe dinainte, poate trebuia facut un control atat al armei cat si a permisului. Declaratia ,daca era facuta in Franta era incadrata la terorism si a doua zi baietasul era saltat.Dar la noi... Poate la acest tip de stat facea referire cand afirma ca iese sa traga in piata pentru apararea acestui stat...Vai noua...Si asta ia indemnizatie si pensie speciala?!?...Iata unde a dus saracia programata 27 de ani...Fuga celor care puteau munci bine si ramanerea in tara a celor care pot fi pacaliti cu promisiuni ceausiste de genul "va mai dam 100 de lei la salariu"!...

    Citesc cu surprondere ce izvoraste din putul gandirii acestui deputat. In afara de crancena prostie, alta explicatie nu vad. Daca articolul nu e pescuit selectiv si scos din context, e grav .

    "Felicitari" poporului Roman ca are un astfel de Parlamentar

    "Felicitaro" si celor ce l-au propus pe liste, adica PSD-ului 

    Cred ca nu mai exista pic de rusine in PSD. Ar trebui sa il dam in judecata ca si popor pe acest parlamentar, cum isi perminte sa jigneasca o mare parte a poporului, chiar daca nu ii convine ca aceasta parte din popor protesteaza

    RUSINE!!! 

    ...si cand te gandesti ca asemenea specimene ,precum cel de mai sus,ca nu ii pronunt numele,populeaza parlamentul Romaniei...si sunt si multi,asta e problema

    1. Aproape toti sunt ca asta..de o prostie rara...dar el seamana foarte mult ce tembelasii aia care mai sunt si acum uneori pe la Victoria ca vor sa schimbe tara...e aceeasi imbecilitate cronica. El seamana foarte mult cu aia care strigau frenetic "dna iubirea mea"...el seamana foarte mult cu mamicile cu figur tampe care scoteau hippiot copii de cateva luni sa protesteze in ger la Victoria...el seamana foarte mult cu o categorie foarte vasta a poporului roman. De asta si exista oameni ca el la Parlament. Asa asa oameni.

    Gretos personaj,,

    Taica! Regret enorm ca nu imi esti vecin. Nu am arma in dotare dar am lopata, am sapa, am tarnacop, am masina in dotare.

    Elemente reminiscente ca si dumneatale ar fi trebuit sa dipara demult in negura timpului. Nu sa rada de cei care chiar au luptat in revolutie pentru un scop nobil. 

    Eu am un fost coleg in cimitir dar eu nu sunt parlamentar. 

    PS: al meu akm a trebuit sa-l predau la unitate. Tov. deputat cum de inca il tine in podul casei? 

    Ca si colectie? Colectie de ce si pentru ce?

    Ca de imuscat "teroristi" in revolutie sunt sigur ca nu a avut succes. 

    asta este dement cu acte in regula!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb