Deutsche Börse taie 50 de posturi de management

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 18 mai 2018

Deutsche Börse taie 50 de posturi de management

Bursa de Valori din Frankfurt - Deutsche Börse - vrea să elimine până la 50 de posturi de management în vederea reducerii costurilor administrative anuale cu 100 de milioane de euro (118 milioane de dolari) până la finele lui 2020.

Noul director executiv al pieţei, Theodor Weimer, care l-a înlocuit pe Carsten Kengeter la începutul acestui an, se concentrează pe reorganizarea companiei. În plus, noul oficial al bursei germane vrea ca veniturile acesteia să crească cu 5% pe an, până în 2020, iar profitul net - cu 10-15%.

Dacă Deutsche Börse îşi atinge obiectivele, ar putea adăuga peste o sută de locuri de muncă în următorii ani, le-a spus Weimer acţionarilor.

"Strategia Deutsche Boerse se bazează în întregime pe creştere", a declarat Weimer, subliniind "scalabilitatea" modelului său de afaceri. Compania depinde de vânzările de tehnologie şi de licenţierea produselor pe indici, precum şi de operarea platformelor de tranzacţionare destinate unor instrumente precum derivatele pe obligaţiuni guvernamentale germane şi energie europeană.

În luna ianuarie, Deutsche Boerse a anunţat că va investi 18,5 milioane de euro până în 2020 pentru a renova clădirea istorică unde se află Bursa de la Frankfurt, măsură care face parte din planurile societăţii de a consolida legăturile locale, după eşecul înregis­trat anul trecut în tentativa de fuziune cu London Stock Exchange. Totodată, bursa germană consideră că astfel va atrage mai mulţi investitori de retail.

Deutsche Börse intenţionează să extindă centrul pentru vizitatori şi facilităţile unde sunt organizate ofertele publice iniţiale. De asemenea, o cameră care anterior era utilizată pentru tranzacţionarea de obligaţiuni va fi transformată în spaţiu pentru conferinţe şi evenimente.

Deutsche Börse foloseşte clădirea bursei pe baza unui contract de închiriere cu proprietarul imobilului, Camera de Comerţ şi Industrie din Frankfurt.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb