DEVANSÂND CU 12% ACEEAŞI PERIOADĂ A LUI 2018 Gral Medical - venituri de 120 milioane lei, în primele trei trimestre

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 5 noiembrie 2019

Gral Medical - venituri de 120 milioane lei, în primele trei trimestre

Gral Medical a înregistrat venituri de 120 milioane lei, în primele nouă luni din 2019, a anunţat, ieri, compania.

Aceasta subliniază că îşi menţine creşterea cu 2 cifre, devansând aceeaşi perioadă a anului anterior cu 12%, în contextul în care mai multe proiecte investiţionale din piaţa serviciilor medicale au avut întârzieri, în acest an.

Cele mai mari investiţii ale companiei, care au însumat şase milioane de euro, s-au orientat către două spitale oncologice. "Spitalul OncoFort Piteşti a reuşit rapid să devină etalon în Judeţul Argeş pe servicii oncologice de top (radioterapie, imagistică medicală şi oncologie medicală), precum şi Spitalul OncoFort Caloian din Capitală, ce şi-a propus să devină deschizător de drumuri în medicină nucleară şi în tratamentul cancerului de tiroidă (terapia cu iod radioactiv şi scintigrafia)", arată documentul citat.

Robert Şerban, acţionar Gral Medical, a declarat: "Vom încerca să ne menţinem ritmul de creştere a investiţiilor, dar în acelaşi timp cu rentabilizarea celor demarate deja. Este mult mai greu să aduci şi să implementezi ceva nou pe piaţa serviciilor medicale, dar pe termen mediu şi lung acest lucru va duce la o creştere durabilă a business-ului".

Compania Gral Medical a investit 6 milioane de euro în două spitale oncologice. Spitalul OncoFort Piteşti a reuşit în scurt timp să câştige încrederea pacienţilor şi a cadrelor medicale din aproape patru judeţe arondate Judeţului Argeş. Cel de-al doilea spital oncologic din Capitală, Spitalul OncoFort Caloian, are o capacitate de zece paturi şi s-a specializat pe tratamentul cancerului de tiroidă. Începând cu trimestrul al patrulea din 2019, reţeaua de laboratoare Gral Medical a mai crescut cu un laborator, în Capitală ajungând la o reţea de 15 laboratoare.

"Estimăm că în următoarele şase luni Spitalul OncoFort Caloian va avea un grad de ocupare de peste 80%, având în vedere că primii pacienţi au fost internaţi abia la sfârşitul lunii octombrie 2019", a mai spus Robert Şerban.

Cele mai mari creşteri din acest an au fost înregistrate pe segmentul oncologic, cu o creştere de 16%, şi divizia de laboratorare (împreună cu imagistică medicală), ce a reuşit să devanseze anul anterior cu 14%. Pentru prima dată, reţeaua de centre medicale din provincie, aflate sub brandul OncoFort, au înregistrat creşteri de aproximativ 25% peste estimările iniţiale. Pentru anul 2019, compania şi-a corectat proiecţiile financiare şi estimează venituri apropiate de pragul de 35 milioane de euro.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, în prezent fiind lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din Capitală şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante două firme ale grupului Gral Medical sunt Gral Medical şi Medical Center Gral.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb