DIANA TUŞA, PNL: "Cine a luat decizia pentru alegerile din Bucureşti trebuie să îşi asume răspunderea"

George Forcoş
Politică / 25 iulie 2016

Deputatul PNL Diana Tuşa a declarat astăzi că cei care au luat deciziile pentru alegerile locale din Bucureşti, trebuie să îşi asume răspunderea pentru rezultatul alegerilor, afirmând că nu preşedinţii de sectoare au numit candidaţii, ci comitetul de unificare.

"Este normal ca atunci când greşeşti să îţi asumi o responsabilitate. Suntem înainte alegerilor parlamentare, înainte de a porni la acest drum trebuie să ştim ce s-a greşit şi, am înţeles, că s-a învăţat dar nimeni nu şi-a asumat răspunderea. Nu poţi să mergi înainte făcând aceleaşi greşeli. Nu poţi să mergi înainte ascunzând gunoiul sub preş. Noi am stabilit nişte reguli pe care noi le-am încălcat, noi am venit cu înnoirea clasei politice, susţinerea valorilor, cotele de gen care nu era o măsură foarte liberală, noi am susţinut toate aceste lucruri şi noi am fost primii care le-am încălcat. Am greşit. Cei care au greşit trebuie să plătească. Eu m-am referit la Bucureşti pentru că aceasta este organizaţia pe care o cunosc cel mai bine. Cine a luat decizia pentru Bucureşti acela trebuie să îşi asume răspunderea. Vă spun doar că nu preşedinţii de sectoare sunt cei care au stabilit candidaţii, ci comitetul de unificare", a declarat deputatul PNL Diana Tuşa, la finalul şedinţei BPN PNL, precizează surse din presă.

Diana Tuşa a afirmat că a aşteptat timp de două luni ca declaraţiile privind asumarea răspunderii pentru alegerile locale să devină realitate."Ştiţi cum este la PNL. Am tăcut două luni de zile sperând ca acele vorbe privind asumare responsabilităţii să devină realitate. Nu s-a întâmplat. Vedem că avem aceiaşi oameni. Vom avea alegeri pe Bucureşti unde vor ieşi aceiaşi oameni care şi-au dat demisia, dar noi credem că minţim populaţia. Nu se poate aşa ceva", a spus Diana Tuşa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb