Dinu Malacopol: "Serviciile triple play vor creşte în acest an cu cel puţin 10% afacerile DCS"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 iunie 2009

Noul director general al DCS Dinu Malacopol urmăreşte extinderea serviciilor companiei prin accesarea pieţei de telefonie de pe segmentul rezidenţial - strategie ce va creşte cu cel puţin 15% ponderea veniturilor din telefonia fixă în cifra de afaceri a companiei. În acest moment, DCS furnizează telefonie fixă pentru companii, prin operatorul Dial Telecom.

Dinu Malacopol, CEO Digital Cable Systems, a declarat: "Este un moment extrem de important pentru companie, de aceea este firesc să realizăm şi câteva reajustări strategice importante. Dial Telecom este operatorul preferat de companiile româ­neşti pentru furnizarea serviciilor integrate de comunicaţii electronice în timp ce DCS ocupă locul trei pe piaţa serviciilor de retransmisie prin cablu a programelor TV din România. Vorbim despre două branduri puternice, care susţin o creştere a cotei de piaţă şi o consolidare a poziţiei deţinute în prezent".

Digital Cable Systems îşi va concentra eforturile pe extinderea accelerată a serviciilor de telefonie şi Internet, astfel încât acestea să devină accesibile cât mai multor clienţi ai serviciilor de cablu TV, prin intermediul pachetelor AKTA - o adaptare la necesităţile actuale ale pieţei de profil, care dispune încă de potenţial de creştere pe segmentele insuficient acoperite, conform oficialilor companiei.

Creşterea agresivă a ponderii serviciilor integrate video-voce-date (triple play) în structura de servicii oferite de către DCS, extinderea ariei de acoperire la nivel naţional a serviciilor Dial Telecom şi la nivel regional a celor AKTA, consolidarea poziţiei ocupate pe piaţa de profil precum şi fidelizarea clienţilor actuali sunt direcţii strategice majore ale organizaţiei. Pentru 2009 Dial Telecom vizează o creştere atât a cifrei de afaceri cât şi a profitului, faţă de cifrele înregistrate anul trecut, în ciuda condiţiilor dificile impuse la momentul actual de piaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb