DIRECTORUL OMS, DESPRE ANCHETA DIN CHINA PRIVIND ORIGINEA PANDEMIEI: "Toate ipotezele rămân pe masă"

J.P.
Internaţional / 13 februarie 2021

"Toate ipotezele rămân pe masă"

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a afirmat vineri că "toate ipotezele rămân pe masă" în ceea ce priveşte originea pandemiei, după o misiune de o lună a unor experţi mandataţi de organizaţie în China, transmite Agerpres, potrivit AFP.

După ce şeful echipei de experţi aflată la Wuhan pentru a afla originea pandemiei Covid-19 a declarat zilele trecute că teoria conform căreia virusul ar fi fost scăpat dintr-un laborator, este "foarte improbabilă" şi OMS nu se mai concentrează pe această ipoteză, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus a ţinut să precizeze că nicio ipoteză nu este exclusă deocamdată.

"Unii s-au întrebat dacă anumite ipoteze (cu privire la originea pandemiei) au fost abandonate şi, după ce am discutat cu membrii echipei, eu vreau să confirm că toate ipotezele rămân pe masă", a declarat acesta în timpul unei conferinţe de presă.

"Acesta a fost un exerciţiu ştiinţific foarte important în circumstanţe foarte dificile", a subliniat el.

Dr. Tedros şi-a exprimat speranţa că un raport preliminar va putea fi publicat săptămâna viitoare, iar raportul final "în următoarele săptămâni".

Primele concluzii prezentate în timpul unei conferinţe de presă a experţilor în China au fost primite cel puţin cu prudenţă sau chiar cu scepticism, în special în SUA.

"În loc să sărim la nişte concluzii care pot fi motivate de orice exceptând ştiinţa, vrem să vedem unde ne duc datele, unde ne duce ştiinţa, şi concluziile noastre vor fi fondate pe aceasta", a declarat marţi purtătorul de cuvânt al diplomaţiei americane Ned Price.

Prezent la conferinţa de presă de la Geneva, Peter Embarek, care a condus echipa de cercetători proveniţi din ţări diferite şi specializaţi în discipline diferite, a estimat că ancheta "a înregistrat numeroase succese". "Avem o mai bună înţelegere a ceea ce s-a întâmplat în decembrie 2019" la Wuhan, a spus el, subliniind că aceasta "este doar începutul".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Adica nu e clar ca acest virus a fost fabricat in laborator, sau ce?

    Nu suntem la o saptamana de la declansarea pandemiei suntem la peste un an de la declansarea pandemiei, timp suficient sa investighezi ce e de investigat.

    Acest virus a aparut in laboratoarele totalitarismului mondial care si-a propus Marea Resetare a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului pe planeta.  

    Va joacă pe degete China. Avea dreptate măscăriciul de Trump că sunteți la mâna orezarilor. Niște jmecheri ordinari care jucați sănătatea oamenilor pe miliarde.

    1. Sunt unele lucruri si adevarate este bine de stiut originea acestui virus, care a intors lumea pe dos si sau pierdut vieți, dar acum trebuie văzut cum punem capăt acestei pandemi iar omenirea trebuie să țină seama de lucruri care ar putea pune in pericol specia noastră umană în viitor.

    Ganditi-va numai ca a durat 1 an ca OMS sa-si miste fundul pana in China, sa vada si ei care e treaba pe acolo cu piata de peste, cu laboratorul finantat de Bill Gates sa se joace cu virusi..etc.

    Parca e ancheta in dosarul Revolutiei Romane care il asteapta pe Ion Iliescu sa moara de moarte buna inainte de a-l trage la raspundere pentru crimele Revolutiei.  

    1. Paranoia . O ciorba in care se introduce China , BIll , Soros , unu' Schwart (sau Schwab , sau Scart ), fiorosul personaj colectiv numit Oculta mondiala ! Cica pe vremuri ,femeile ni prea frumoase -ca sa fiu elegant -purtau pe umeri o maimuta fata de care ,desigur ,pareau mult mai atractive .Azi procedeul e copiat de cei care vor sa para mai destepti si vigilenti decat sunt -vezi personajele Rata si Gianni din sagaua neamului romanesc contemporan .

    da, ramane pe masa si ipoteza desfiintarii OMS pentru ca si-a ratat scopul pentru care a fost infiintata.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb