Discovery Networks Europe deschide un birou la Bucureşti

Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 5 iunie 2006

Discovery Networks Europe (DNE), o diviziune a liderului mondial în domeniul programelor documentare şi de divertisment Discovery Communications, a anunţat recent că îşi extinde operaţiunile şi prezenţa în România prin deschiderea unui birou local în Bucureşti şi lansarea unui semnal Discovery Channel dedicat pieţei din ţara noastră. Noul birou va fi administrat de Katarzyna Kieli, vicepreşedinte şi country manager Discovery Networks, Europa Centrală.

Discovery Networks deschide biroul din România ca o reacţie firească la creşterea puternică şi performanţele obţinute pe piaţă de cele cinci canale ale sale: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Travel & Living, Discovery Civilisation şi Discovery Science. Semnalul unic de distribuţie al DNE cu numărul 51 va consolida identitatea Discovery Channel în plan local şi va permite reţelei să ofere un aspect personalizat on-air, care să fie relevant şi atrăgător pentru publicul local, incluzând materialele in-termediare şi promo-uri care acum vor fi dublate în limba română.

Lansarea semnalului dedicat va permite Discovery să selecteze din cadrul ofertei internaţionale cele mai relevante programe pentru publicul din România. În acest sens, în următoarea perioadă se va derula o campanie care le va oferi telespectatorilor şansa să-şi aleagă programele preferate. Programele care vor întruni cele mai multe voturi sunt ulterior difuzate în fiecare sâmbătă seară.

De asemenea, pe parcursul acestui an se vor difuza weekend-uri tematice create în concordanţă cu gusturile publicului din România. În septembrie, la Discovery vor începe noi serii de documentare despre cele mai periculoase slujbe din lume, iar în octombrie, un weekend special va fi dedicat celor mai impresionante dezastre ale lumii. Aceste selecţii de programe tematice vor fi susţinute şi de informaţiile locale obţinute în urma unor discuţii care vor avea loc cu oameni de ştiinţă şi personalităţi din România.

"Deschiderea unui birou în România subliniază semnificaţia tot mai importantă a acestei pieţe şi creşterea uriaşă înregistrată de Discovery Networks în întreaga regiune a Europei Centrale. Biroul din Bucureşti va permite companiei să se implice la un nivel cu totul nou în relaţia cu companiile de pe piaţa de media şi furnizorii locali de platforme, pentru a corespunde cerinţelor lor într-un mod mai eficient şi pentru a genera noi surse de venituri", a declarat Katarzyna Kieli.

Discovery Communications este lider mondial în domeniul programelor documentare şi de divertisment. Discovery s-a dez-voltat pornind de la principala sa proprietate, Discovery Channel, canalul lansat în Statele Unite în anul 1985 şi care a ajuns în prezent să opereze în 170 ţări şi teritorii, cu 1,4 miliarde de abonaţi cumulativi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb