Doi avocaţi asociaţi seniori se alătură biroului "Salans" Bucureşti

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 22 iunie 2006

Firma internaţională de avocatură Salans anunţă începutul colaborării cu doi avocaţi asociaţi seniori în cadrul biroului său din Bucureşti. Ambii vor ocupa poziţii cheie în cadrul a două departamente importante ale acestui birou.

Anthony Raftopol, avocat cu opt ani de experienţă în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor precum şi al tranzacţiilor imobiliare pe piaţa românească şi internaţională, se va alătura departamentului specializat în tranzacţiile imobiliare. În plus, având în vedere bogata experienţă dobândită în România şi Statele Unite, Anthony va oferi consultanţă juridică clienţilor Salans în domeniul privatizărilor, fuziunilor şi achiziţiilor, finanţărilor de proiecte şi proprietăţii intelectuale.

Deşi crescut în New York, Anthony este vorbitor nativ al limbii române, ambii săi părinţi fiind de origine română. Este absolvent al Boston University School of Law şi deţine o diplomă B.A. de la Northwestern University, Evanston. De asemenea, este membru al Baroului din New York, urmând a deveni în curând şi membru al Baroului Bucureşti.

Anthony Raftopol a oferit consultanţă juridică în cadrul a numeroase procese de privatizare în sectorul industriei de automobile şi al industriei de utilaje grele precum şi în domeniul tranzacţiilor imobiliare pentru spaţii comerciale şi rezidenţiale şi al finanţărilor de proiecte în cadrul programelor BERD şi de finanţare UE. În trecut, a ocupat poziţia de avocat senior la Rubin Meyer Doru & Trandafir SCPA din Bucureşti, iar în Olanda a lucrat, o perioadă, ca General Counsel în cadrul CYROM International BV, din Rotterdam. În New York City a fost avocat asociat la Gibbons, Del Deo, Dolan, Griffinger & Vecchione, P.C. şi la Herzfeld & Rubin, P.C.

De asemenea, Bogdan Bunrau s-a alăturat Salans în calitate de avocat asociat senior. Bogdan va conduce departamentul de concurenţă al Salans Bucureşti şi va reprezenta biroul din Bucureşti la întrunirea anuală a membrilor departamentului internaţional de concurenţă al birourilor Salans, din această lună, de la Varşovia. Înainte de a se alătura Salans Bucureşti, Bogdan a ocupat poziţia de avocat asociat în cadrul CMS Cameron McKenna. În cei peste opt ani de experienţă în gestionarea problemelor de concurenţă şi colaborare cu Consiliul Concurenţei, Bogdan a dobândit o bogată experienţă în oferirea de consultanţă diverşilor clienţi internaţionali şi locali, în cadrul a numeroase achiziţii şi privatizări complexe.

Bogdan Bunrau este licenţiat al Facultăţii de Drept Bucureşti. A participat la numeroase programe de training în domeniul dreptului comercial, al tehnologiei informaţiei, telecomunicaţiilor şi referitoare la regulile concurenţei aplicabile la nivelul Uniunii Europene. Este membru al Baroului Bucureşti şi al Asociaţiei Naţionale a Barourilor din România şi vorbeşte fluent limbile engleză şi franceză.

Salans, una dintre primele firme internaţionale de avocatură înfiinţate în România în 1997, şi-a extins echipa de avocaţi de la 16 la 23, în 2005. Printre clienţii săi se numără companii româneşti şi internaţionale de top din domeniul resurselor naturale, finanţelor, energiei şi cel imobiliar, al construcţiei şi materialelor de construcţie şi al bunurilor de larg consum.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb