DONALD TRUMP: "S-au întâmplat lucruri rele în camerele de numărare a voturilor, au avut loc schimbări mari"

A.P.
Internaţional / 7 noiembrie 2020

surs: twitter

surs: twitter

Preşedintele american Donald Trump a notat, sâmbătă, pe Twitter, că în ultimele ore "s-au întâmplat lucruri rele", el menţionând că observatorilor nu li s-a permis să vadă ce se întâmpla în camerele de numărare a voturilor şi sugerând că astfel s-au făcut schimbări mari, potrivit News.

"Zeci de mii de voturi s-au primit ilegal după ora 20.00 marţi, în ziua alegerilor, schimbând total şi cu uşurinţă rezultatele din Pennsylvania şi din anumite alte state subţiri. Un subiect separat - ilegal nu s-a permis observarea a sute de mii de voturi...

Acest lucru ar schimba şi rezultatul alegerilor în numeroase state, inclusiv în Pennsylvania, despre care toţi au crezut că s-a câştigat cu uşurinţă în noaptea alegerilor, doar pentru ca apoi să vadă un avans imens dispărând, iar nimănui nu i s-a permis să observe, intervale lungi de timp, ce se întâmpla...

S-au întâmplat lucruri rele în aceste ore, în care transparenţa legală nu s-a permis cu răutate şi cruzime. Tractoare au blocat uşi şi ferestre au fost acoperite cu carton gros pentru ca observatorii să nu poată vedea interiorul camerelor de numărare. S-au întâmplat lucruri rele în interior. Au avut loc schimbări mari", a scris Trump.

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Joe Biden, a continuat să îşi consolideze, sâmbătă, avansul faţă de republicanul Donald Trump şi potrivit presei este aproape de victorie în alegerile pentru fotoliul de la Casa Albă.

Biden are acum 49,4 la sută din sută din voturi în statul Georgia, în timp ce preşedintele Trump are 49,3. Sâmbătă dimineaţă, diferenţa de voturi dintre cei doi era 7.248 în favoarea democratului. Astfel, cei 16 mari electori din acest stat i-ar putea reveni lui Joe Biden.

Joe Biden este în acest moment în avans şi în Nevada (6 mari electori), Arizona (11) şi Pennsylvania (10). În Nevada, democratul are până acum 49,8 la sută din voturi, în timp ce republicanul are 48 la sută (diferenţă de 22.657 de voturi). În Arizona, Biden are 49,6 la sută din voturi, iar Trump 48,6 (29.861 de voturi diferenţă). În Pennsylvania, Biden are acum cu 28.833 de voturi mai mult decâât Trump (49,6 la sută - 49,1 la sută).

Joe Biden numără 253 de mari electori, în timp ce Donald Trump are 213. Ei au nevoie de 270 de mari electori pentru a ajunge în fotoliul de la Casa Albă.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Indiferent de rezultatul final, un lucru e frapant: cum este posibil si acceptabil ca un vot sa fie luat in considerare dupa ce-a ajuns dupa inchiderea urnelor?! Daca eu vreau sa fiu sigur ca voi vota fizic, in cabina, va trebui sa pornesc de-acasa calculat sa ajung la timp ca altfel n-o sa ma lase dupa inchidere. Dar SUA e.mai ... SUA decat noi, acceptand voturi care au ajuns cateva zile dupa terminarea alegerilor. O intrebare simpla: ce se va intampla in cazul , evident ipotetic, ca mai multe milioane de voturi vor ajunge, din cauza postei, prin iunie 2020, desi data la care au fost puse in cutia postala ar fi 2 noiembrie 2020, deci valabile dupa prostia amerlicanilor?

    1. De la astia luam noi lumina , mai avem unul prin Romania care ne da indicatii cu cine sa votam

      Va fi schimbat șeful poștei cu unul din gașca lu Iohannis și se va rezolva totul

    cine ar miza pe presedintele Trump ca presedinte al SUA de la finalul lui Februarie 2021 incolo ? :))

    eu da.  

    hai sa vedem daca am dreptate :))  

    1. Moare mosul sau ce? Că cipul s-a văzut că dă rateuri grave, a văzut toată lumea...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb