Dr. Wargha Enayati intră în acţionariatul Intermedicas

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 27 februarie 2017

Dr. Wargha Enayati intră în acţionariatul Intermedicas

Dr. Wargha Enayati, fondatorul reţelei de sănătate "Regina Maria" intră în acţionariatul Intermedicas prin achiziţionarea pachetului majoritar de 51%, potrivit unui comunicat de presă. Valoarea întregului pachet care are la bază infuzia de capital, tranzacţia în sine şi o sumă prevăzută pentru dezvoltarea companiei se ridică la valoarea de 400.000 euro. Acţiunile Intermedicas se împart acum între dr. Wargha Enayati, cu pachetul majoritar de 51%, Ana-Maria Marian 21%, Sergiu Neguţ - 15% şi dr. Dan Mitrea - 13%.

"Intermedicas este un start-up care împreună cu alte proiecte medicale pe care le am în derulare şi cu foarte mare potenţial de dezvoltare vor crea sinergii care vor conduce la inovaţii şi la servicii medicale de top", a declarat dr. Wargha Enayati.

Această schimbare la nivel de acţionariat nu va aduce modificări la nivelul responsabilităţilor acţionarilor deja existenţi. Activităţile pe segmentele de retail şi de corporate ale companiei rămân în responsabilitatea Anei-Maria Marian, iar relaţia cu pacienţii va fi gestionată în continuare de dr. Dan Mitrea, din poziţia de director medical.

Intermedicas este prima clinică din România specializată în servicii de Second Opinion medical, cu acces direct la medici de talie internaţională din Europa, SUA şi Japonia. Intermedicas oferă servicii de Second Opinion, diagnosticare şi tratament medical în România şi în străinătate şi acces la specializări medicale de nişă - chiropractică, aritmologie, epileptologie. De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienţii pot întâlni, în fiecare lună, la Bucureşti, medici cu expertiză internaţională în diferite practici medicale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb