Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 24 februarie 2016

Dumitru Dragomir, audiat la DIICOT

Actualizare 15:35 Dumitru Dragomir, la ieşirea din DIICOT : "Dacă nu era Mircea Sandu, nu se făceau cele două baze"

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat astăzi, după audierile de la DIICOT, că, "dacă nu era Mircea Sandu nu se făceau cele două, baze" ale FRF, menţionând că a fost întrebat de procurori despre activitatea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, tranmsit surse din presă.

"M-au întrebat ce s-a discutat în comitetele executive, ce hotărâri s-au luat. Ce m-au întrebat procurorii, eu am raspuns. M-au întrebat de alte probleme, dar de milion nu. M-au întrebat de baza de la Buftea, de cea de la Mogoşoaia, de cum se proceda în comitetele executive. Procedura era că dacă nu era Mircea Sandu nu se făceau două baze. Asa e în România când faci bine. Eu zic că Mircea Sandu a făcut bine, a făcut şi baza de la Buftea şi de la Mogoşoaia", a afirmat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Totodată, Dumitru Dragomir a spus că a dat declaraţii în calitate de martor, precizând "aici vii când te cheamă şi pleci dacă te mai lasă".

-----------------

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir s-a prezentat miercuri dimineaţă la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul legat de deturnarea unor bani primiţi de FRF de la FIFA, transmit surse din presă.

"Nu e vinovat nimeni, staţi puţin să vedem despre ce este vorba. Nu am avut niciodată în decursul celor 20 de ani privilegiul de a şti ce se întâmplă în federaţie. Nu ştiu nimic, vă daţi seama că eu am gură bogată şi spun tot ce ştiu", a răspuns Dumitru Dragomir întrebărilor puse de jurnalişti la intrarea în sediul DIICOT.

La sediul DIICOT sunt aşteptaţi să se prezinte miercuri mai mulţi membri din Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, respectiv Ştefan Stana, preşedinte ACS Berceni; Marian Rusen, preşedintele lui Juventus Colentina, şi Paul Costaş, transmite Agerpres.

Marţi au fost audiaţi Patriţiu Abrudan, fost arbitru FIFA şi fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în prezent observator din partea CCA, şi Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, precizează sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infracţional organizat prin care s-a urmărit însuşirea sumei de peste un milion de euro, bani proveniţi din finanţarea FRF de către FIFA, care au fost supuşi unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice şi fizice.

Infracţiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aceeasi sefi ca la bnr.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb