DUNCA (PSD BRAŞOV): "Sper că Iohannis nu e uituc, a promis că cine câştigă va propune premierul"

J.P.
Politică / 7 decembrie 2020

"Sper că Iohannis nu e uituc, a promis că cine câştigă va propune premierul"

Liderul PSD Braşov, Marius Dunca, a declarat că speră ca preşedintele Klaus Iohannis să nu uite că a promis că cine va câştiga alegerile va putea nominaliza premierul, menţionând, totodată, că aceste ultime alegeri au adus o prezenţă scăzută la vot şi nişte surprize, conform Agerpres.

"Observăm că românii ne-au acordat un vot de încredere, nu avem voie să-i dezamăgim. Dacă după ce numărăm voturile în toate secţiile vom lua guvernarea, trebuie să le redăm demnitatea de a fi român şi s-a văzut în această zi, extrem de importantă, că cei care atacă solidaritatea şi unitatea poporului român vor pierde", a declarat Dunca pentru Agerpres.

El speră că şeful statului nu a uitat ce a promis.

"Noi nu am vrut să se desfăşoare aceste alegeri în situaţia în care suntem, cel mai de preţ e sănătatea, dar acest preşedinte, care a fost într-o continuă campanie împotriva românilor, dacă se gândea la noi, gestiona mai bine pandemia şi criza economică. Suntem pregătiţi de guvernare (...). Iohannis a spus că cel care va câştiga alegerile va propune premierul. O fi el înalt, dar sper că nu e uituc", a spus liderul social-democraţilor braşoveni.

Dunca a adăugat că, după numărarea în paralel a primelor voturi, s-au constatat "nişte surprize".

"Am observat o prezenţă scăzută la vot, o campanie atipică şi nişte surprize. Din ce am început să numărăm, un partid nou pe eşichierul politic va intra în Parlament şi asta în timp ce Pro România şi PMP au scoruri mult sub această formaţiune politică", a subliniat Marius Dunca.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Presedintele trebuie sa faca nu cum vrea el ci trebuie sa actioneze conform Constitutiei. Ca daca incalca si acum Constitutia il vom matura noi de la palat.

    Dar, si numit, PSD-istul va trebuii sa realizeze o majoritate parlamentara si asa dupa cum se vede, nu pare ca PSD acum are aliati destui. Le mai lipsesc 7 -8 proxcente, le lipsesc voturile celor pe care cretinii si cretinele de pe acolo iau afectat cu Oug 59.  

    1. Corect! PSD nu are cum sa faca guvernul desi se pare ca a castigat: nu are potentiali aliati cu care sa faca majoritatea. Eu cred ca va fi tot un guvern PNL cu cei de dreapta, iar la urmatoarele alegeri probabil, ca PNL va sta mult timp in opozitie....Asta, daca nu se ajunge la anticipate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb