DUPĂ CUM PRECONIZA ZIARUL BURSA, ÎNCĂ DIN MARTIE Lăcrămioara Diaconu-Pinţea a demisionat din Directoratul OMV Petrom

Ziarul BURSA #Companii / 27 aprilie 2018

Alina-Gabriela Popa, numită director financiar şi membru al Directoratului OMV Petrom, începând cu data de 17 aprilie 2019

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom (SNP) l-a numit pe Franck Neel în funcţia de membru al Directoratului, responsabil cu activitatea Downstream Gas, după ce Lăcrămioara Diaconu-Pinţea a renunţat la mandatul pentru aceeaşi poziţie, potrivit unui comunicat al companiei transmis ieri.

În conformitate cu Actul Constitutiv al OMV Petrom, numirea a fost făcută pentru perioada rămasă din mandatul Lăcrămioarei Diaconu-Pintea, până în dată de 16 aprilie 2019. Franck Neel a acceptat numirea şi va prelua poziţia, în funcţie de disponibilitate, cel mai târziu începând cu dată de 1 august 2018.

Renunţarea la mandat a doamnei Diaconu-Pinţea va deveni efectivă la momentul în care succesorul său va prelua funcţia, dar nu mai târziu de 1 august 2018.

În luna ianuarie, Mariana Gheorghe a renunţat la mandatul de preşedinte al Directoratului şi CEO al OMV Petrom, renunţarea devenind efectivă la momentul în care Christina Verchere va prelua funcţia, cel mai târziu pe 20 mai 2018.

Ziarul BURSA a scris, încă din luna martie, că OMV Petrom ar putea lua în discuţie revocarea doamnei Lăcrămioara Diaconu-Pinţea din Directoratul OMV Petrom, potrivit unor surse din piaţa de energie.

Totodată, Ştefan Waldner a informat Consiliul de Supraveghere că nu va mai fi disponibil pentru exercitarea funcţiei de director financiar după data de 16 aprilie 2019, dată la care mandatul actual încetează, dar va continua să fie responsabil până atunci. Prin urmare, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a numit-o pe Alina-Gabriela Popa, în vârstă de 40 de ani, în funcţia de director financiar şi membru al Directoratului OMV Petrom, începând cu data de 17 aprilie 2019.

În prezent, directoratul OMV Petrom este compus din cinci membri: Mariana Gheorghe, Ştefan Waldner, Peter Rudolf Zeilinger, Neil Anthony Morgan şi Lăcrămioara Diaconu-Pinţea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb