E-Value Internaţional a închiriat o suprafaţă de 1.400 mp în Coresi Business Park Braşov

Andrei Stan
Companii #Imobiliare / 1 octombrie 2015

E-Value Internaţional a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că operează într-un spaţiu de birouri de 1.400 mp din cadrul clădirii T42 a Coresi Business Park Braşov una dintre cele mai "ample iniţiative de regenerare urbană din ţara noastră".

Compania E-Value Internaţional, unul dintre furnizorii de servicii de intermediere telefonică din sud-estul Europei, este membră a OTE Group şi Deutsche Telekom şi oferă un portofoliu de servicii de tip Contact Center, 24/7, de la servicii de relaţii cu clienţii şi de asistenţă tehnică, până la soluţii de retenţie a clienţilor şi de vânzări.

În centrul operaţional din Braşov îşi desfasoară activitatea 300 de angajaţi.

"Un argument puternic în alegerea Coresi Business Park ca destinaţie pentru birourile noastre l-a constituit planul nostru strategic de extindere a operaţiunilor pe termen mediu şi lung, ce ne permite să răspundem prompt şi competitiv cerinţelor pentru proiectele regionale şi internaţionale, ce implică mărirea numărului de operatori şi extinderea spaţiului de lucru. În plus, valorile companiei noastre şi orientarea către angajaţi ne ghidează să deschidem centre operaţionale în spaţii prietenoase. Cei 20.000 de mp de spaţii verzi amenajate, spaţiile de parcare generoase şi conexiunile bune cu mijloacele de transport în comun existente în Coresi Business Park sunt câteva dintre beneficiile cheie pe care le oferim angajaţilor noştri din Braşov", a declarat Akis Gerontopoulos, reprezentant E-Value Internaţional.

"Decizia E-Valuede a deschide primul sau centru regional în cadrul Coresi Business Park ne consolidează poziţia de proiect dominant în Braşov, pe segmentul BPO (business process outsourcing) siSSC (shared service center). Se remarcă un trend general de creştere a pieţei de birouri din oraşele secundare, urmând modelul nucleelor de afaceri deja consacrate din regiune, precum Brno şi Cracovia, care au 500-600,000 mp de birouri. Braşov are astăzi o cincime din această suprafaţă şi anticipăm că în următorii 10 ani stocul de birouri moderne se va triplă, că urmare a cererii noi generate de piaţă de outsourcing", a comentat Silviu Savin, partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park Braşov.

Clădirea T42 are o suprafaţă construită de 8.000 mp şi face parte din prima faza a proiectului Coresi Business Park ce a vizat restaurarea şi transformarea unor foste clădiri industriale în 25.000 mp de spaţii de birouri neconvenţionale, cu elemente arhitecturale industriale.

"Clădirile T42 şi T39 beneficiază de dotări tehnice de ultima generaţie şi sunt în proces de obţinere a calificativului BREEAM «Foarte bine». Coresi Business Park înregistrează un grad de ocupare de 100% pentru spaţiile de birouri existente şi 100% grad de retenţie a chiriaşilor, majoritatea trecând deja printr-un proces de expansiune. Clădirile din prima faza a proiectului găzduiesc chiriaşi internaţionali de prestigiu", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb