Ecaterina Andronescu: "Preşedintele PSD trebuie să facă un pas în spate"

V.D.
Politică / 14 august 2018

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu

Senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu a solicitat, astăzi, liderului formaţiunii, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate "pentru binele României şi al PSD", precizând că partidul trebuie să vină în cel mai scurt timp "cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti".

"Este momentul să ne trezim şi să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredinţat-o poporul: să guvernăm ţara. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi, cei din PSD, trebuie să facem urgent două lucruri: 1. Să venim în cel mai scurt timp cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti şi să guvernăm ţara, iar partidul are suficienţi specialişti pentru un asemenea guvern. 2. Pentru binele României şi pentru binele PSD, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le ştim cu toţii şi nu le voi expune acum. Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru", afirmă Andronescu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Nu se va intampla absolut nimic.Intodeauna ai gandit ingust Daca as fi membru PSD te-as trimite la PONTA, UN TIP TOT CU O GANDIRE INGUSTA

    1. Dimpotriva, eu consider ca Ecaterina Andronescu are o opinie sanatoasa, befica atat partidului din care face parte cat si intregului popor. Sunt simpatizant PSD, Dragnea este un tip inteligent, dar in circumstantele actuale, deocamdata, trebuie sa faca un pas inapoi, spre binele lui si al tuturor. Mai tarziu vom vedea. Este posibil ca o eventuala retragere, sa-i aduca in viitor mai multi simpatizanti si sustinatori.

      Daca Androneaca gandeste ingust, atunci dragnea este in coma intelectuala. Mihaita tata, esti atat de prost incat nici nu realizezi asta iar cu Androneasca nu te poti compara nici macar cand aceata doarme (si atunci gandeste mai bine decat o faci tu cand esti treaz). Esti o sluga.

    Duelul banului cât cașcaval aveți dumneavoastră vs sefu'?

    1. O gagica tânără are nevoie de cascaval.

      Dacă dumneavoastră nu va trageți un iubit ca Madona cine e de vina? 

    .....Hooopa !! Reactioneaza PSD-isti lui Dragnea./...Au inceput sa intre si ei in delir...E bine...continuati..toti astia o sa ajungeti la psihiatrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb