EFE: Consorţiul Kalaşnikov şi-a crescut producţia de armament cu 30% pentru a satisface nevoile armatei ruse

A.F.
Internaţional / 18 noiembrie 2023

EFE: Consorţiul Kalaşnikov şi-a crescut producţia de armament cu 30% pentru a satisface nevoile armatei ruse

Consorţiul Kalaşnikov, unul dintre principalii producători de arme din lume, şi-a crescut producţia de armament cu 30% pentru a satisface nevoile armatei ruse în Ucraina, transmite EFE.

În acest scop, Kalaşnikov a lansat proiectul Konveiner în iulie 2022, care a presupus modernizarea tehnologică a fabricilor, a informat vineri consorţiul într-un comunicat.

Konveiner a presupus îmbunătăţirea treptată a proceselor de producţie, instalarea de noi echipamente şi modernizarea liniei de asamblare, potrivit comunicatului citat.

Toate acestea au permis companiei să dea curs comenzilor plasate de forţele armate ruse în termenele planificate şi cu calitatea cerută, a explicat Andrei Barîşnikov, directorul general al Kalaşnikov.

La începutul lunii noiembrie, Kalaşnikov a finalizat contractul semnat cu armata rusă în 2021, în ajunul începerii războiului în Ucraina, pentru furnizarea puştii de asalt AK-12 model 2023.

Acest contract de furnizare a puştilor de asalt este cel mai amplu semnat de companie, care a creat şi o divizie specială pentru fabricarea de drone în contextul campaniei militare ruse în Ucraina.

Consorţiul, care se află sub incidenţa sancţiunilor impuse de Uniunea Europeană, Statele Unite, Marea Britanie şi alte ţări din cauza războiului din Ucraina, este cel mai mare producător de arme de foc uşoare din această ţară.

Rusia, care va spori cheltuielile pentru apărare cu aproape 70% în 2024, a crescut considerabil ritmul producţiei de arme şi echipamente militare în ultimele luni, potrivit surselor de informaţii occidentale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dar Talvar ce motive are sa risipeasca fonduri pe zeci de tancuri (pai urmariti pe yahoo varianta pt US cum sunt facute bucati cu cate o grenada plasata dintr o drona de 4000 USD exact la fel ca si costisitoarele Iron Dome in Gaza !) sau comenzi de 35 F35 cu livrare la sfarsitul sec 21 ) . Noi intelegem ca trebuie inzestrata armata ,dar intr un mod economic ,proportional cu o armata de aprox 25 000 oameni , nu sa se faca comenzile ca sa se umple carnetele de comenzi in America ! Inarmarea nu face decat sa declanseze la oponenti inarmarea si mai puternica . Succesul/esecul unui tip de arma declanseaza o cursa tehnologica la adversar ca sa o anihileze ...in razboiul din Ucraina s a vazut asta : domnul Talvar nu urmareste nimic in presa despre constatarile din razboi ? Din zecile de consilieri si departamente din MAPN ...nu vede nimeni cum decurg (sau de fapt esueaza ) mult laudatele operatiuni speciale ? Ministru civil fiind ,nu e admisibila incompetenta si negare in acel post d Talvar ( daca nu veti sa folosim h in loc de v ) Trebuie sa va traga publicul de maneca sa dati ochi cu realitatea exploziva contemporana ,cu puterea armelor de foc si preeminenta dronelor versus tancuri , cu tragismul imposibilitatii de a opri conflictele prin forta armelor ?! Cercetati cu google singur daca nu va deservesc consilierii ,d ministru MAPN !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb