Elis Pavaje donează materiale în valoare de 60.000 euro şi continuă procesul de reabilitare a şcolilor din România

G.U.
Companii #Construcţii / 14 martie 2022

Elis Pavaje donează materiale în valoare de 60.000 euro şi continuă procesul de reabilitare a şcolilor din România

Elis Pavaje donează materiale în valoare de 60.000 euro şi continuă procesul de reabilitare a şcolilor din România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, suma de 60.000 euro reprezintă contravaloarea a 4000 mp şi 2500 metri liniari de pavele şi borduri şi va fi livrată către 21 de şcoli primare şi gimnaziale rurale. Produsele Elis Pavaje vor schimba complet zonele de acces în şcoli, spaţiile de joacă şi relaxare destinate elevilor şi profesorilor.

Pentru cei mici, şcoala constituie locul în care îşi petrec cea mai mare parte a timpului, iar condiţiile oferite de mediul de învăţământ nu se ridică mereu la cele mai înalte standarde, pentru a dezvolta creativitatea copiilor şi a le oferi acel sentiment de siguranţă şi dorinţă de dezvoltare

Astfel, Elis Pavaje doreşte să schimbe acest lucru, şi, alături de Asociaţia BookLand, continuă proiectul de reabilitare a curţilor pentru 21 de şcoli din mediul rural.

"Ce poate fi mai important pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor noştri dacă nu accesul la o educaţie de calitate? Peste 80% dintre şcolile româneşti nu au beneficiat de lucrări esenţiale de reabilitare, aşa că şi în acest an, sprijinim initiativa Asociaţiei BookLand, continuând proiectul "Păşeşte cu încredere în şcoală" ce a avut rezultate foarte bune anul trecut, când am amenajat 11 şcoli. Copiii au avut parte de cea mai frumoasă surpriză şi s-au putut bucura de curţile nou amenajate. Anul acesta vom suplimenta contribuţia si vom reabilita spaţiile exterioare a 21 de noi şcoli din mediul rural. Creşterea implicării este un pas firesc, iar în parteneriat cu BookLand vom aduce şi anul acesta bucurie pentru mii de copii." - a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje.

Conform comunicatului, echipa BookLand, initiatoarea proiectului de reamenajare a scolilor din mediul rural, şi-a propus să crească an de an numărul de şcoli renovate, iar Elis Pavaje susţine cu bucurie această iniţiativă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb