Elvila: "Vrem peste 40 de francize în oraşele din ţară"

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Franciză / 15 august 2008

Grupul producător de mobilă Elvila a deschis, recent, francize în Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, şi Dorohoi, judeţul Botoşani, intenţionând să se extindă în sistem de franciză în peste 40 de oraşe din ţară, informează un comunicat de presă al companiei.

Printre oraşele în care compania intenţionează să deschidă francize se numără Medgidia, Mangalia, Slobozia, Giurgiu, Urziceni, Buzău, Rm Sărat, Mărăşeşti, Tecuci, Bârlad, Roman, Paşcani, Oneşti, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Tg Secuiesc, Odorheiul Secuiesc, Sibiu, Oradea, Arad, Târgu Mureş, Sibiu, Zalău, Hunedoara, Sighetul Marmaţiei, Borşa, Lugoj, Caransebeş, Sebeş, Lipova, Reghin, Beclean, Orşova, Orăştie, Salonta, Calafat, Caracal, Turnu Măgurele, Roşiori, Curtea de Argeş, Filiaşi, dar şi Bucureşti.

Conform Observatorului Francizei România, contractul de franciză Elvila se încheie pe durata de un an şi nu se solicită taxă de intrare sau redevenţe. Candidatul la franciza Elvila trebuie să deţină o societate comercială şi un spaţiu comercial, propriu sau închiriat, de cel puţin 200 mp. De asemenea, candidatul la franciza Elvila este de preferat să aibă experienţă în domeniul vânzărilor. Elvila, companie care îşi desfăşoară activitatea din 1990, fiind, în prezent, conform prezentării proprii, cel mai mare producător de mobilă din România, asigură francizaţilor program de training şi consultanţă în deschiderea şi amenajarea propriului magazin de mobilă.

În primul trimestru, vânzările companiei au avansat cu 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul dezvoltării reţelei de magazine. Viorel Cataramă, proprietarul Elvila, intenţionează ca, până în 2010, să listeze compania la Bursa de Valori Bucureşti, însă numai după ce profitul operaţional pe grup va ajunge să se stabilizeze la minimum opt la sută, faţă de cele patru procente înregistrate în primele trei luni ale anului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb